æggeblommer?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

18. april 2015

Kay

Frk_Louise skriver:



Protein drik 



Hmm med rå æg?

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. april 2015

Kay

IT-nørd skriver:



Nemlig! Den klassiske opskrift vi fik af en caféejer i Rom er helt uden fløde, men med en masse æggeblommer og parmesan.

Retten bliver ikke så cremet, som man får herhjemme, men smagen er fantastisk!



har du de Ca opskrift? 

Anmeld Citér

18. april 2015

Kay

SandraXOXO skriver:

Hjemmelavet hårkur? Eller giv den til hunden hvis i har sådan en.  



Når ja Hvordan gør man med sådan en hårkur?

Anmeld Citér

18. april 2015

Blop2

IT-nørd skriver:



Nemlig! Den klassiske opskrift vi fik af en caféejer i Rom er helt uden fløde, men med en masse æggeblommer og parmesan.

Retten bliver ikke så cremet, som man får herhjemme, men smagen er fantastisk!



Jeg har godt nok en 1/2 liter madlavningsfløde i mit, blandet godt med ristet bacon tern og så pasta, æggeblommer og parmesan til sidst.

Fantastisk ret;o)

Anmeld Citér

18. april 2015

Zenia's mor

18. april 2015

Frk_Louise

Kay skriver:



Hmm med rå æg?



Der er da nogen, der drikker rå æg for træningens skyld 

Anmeld Citér

18. april 2015

EnGodMor

  1. Vanille creme
  2. Mayonnaise
  3. Bearnaisesauce
  4. Blomme i til frikadeller
  5. Hårkur fra Dennis knudsen, en æggeblomme og kun blommen, og en halv øl, det er ligemeget hvilken øl, piskes sammen og påføres i tørt hår. 
  6. Pensling til bagværk. 
  7. Creme brulee.
  8. Linsedej.
  9. Boller
  10. Brød

Anmeld Citér

19. april 2015

Jn81

Kay skriver:

Står og skal bage en kage hvor jeg kun skal bruge æggehvider, og en del af dem

men jeg syntes det er synd at stå og hælde blommerne ud...

hvad ville i bruge æggeblommer til det behøver ikke være kage ��



Hvorfor køber du så ikke bare pasturiserede æggehvider? Så er du over det problem med blommerne... 

Anmeld Citér

19. april 2015

L-Lotte

IT-nørd skriver:



Nemlig! Den klassiske opskrift vi fik af en caféejer i Rom er helt uden fløde, men med en masse æggeblommer og parmesan.

Retten bliver ikke så cremet, som man får herhjemme, men smagen er fantastisk!



Vil du dele opskriften.

Anmeld Citér

19. april 2015

TNBC

Kay skriver:

Står og skal bage en kage hvor jeg kun skal bruge æggehvider, og en del af dem

men jeg syntes det er synd at stå og hælde blommerne ud...

hvad ville i bruge æggeblommer til det behøver ikke være kage ��



Så lad vær med at købe hele æg, man kan jo købe kun æggehvider så er der intet spild.

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.