Langtidssteg and

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.816 visninger
8 svar
0 synes godt om
22. december 2010

Heidi Nielsen-vb

Hvor længe skal en and på 3200 gram have i ovnen og ved hvilken temperatur når den skal langtids stege ????

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. december 2010

Opus-specialist-vb

3 timers tid. Først den ene vej´, så den anden vej og så den ene vej igen. 175 grader

Anmeld

22. december 2010

Heidi Nielsen-vb

Takker Bibi....glemte lige at skrive at den skal i stegepose....har det nogen betydning for stegetid og temp. ???

Anmeld

22. december 2010

AyLa-vb

Jeg læste mig frem til 4 timer på 125 g. Hvor mange den skal vendes aner jeg intet om ;) min erfaring med stegeposer er at det tager længere tid, er sværere at vende. Men smager bedre ;)

Anmeld

23. december 2010

Det er stadig mig-vb

Vi brugte stegepose som eksperiment for noget tid siden, og der synes jeg altså at den blev mere kogt end stegt og skindet blev som gelé. Men det var nemt at hælde skyen fra ;) Som udgangspunkt plejer man at stege en and ca 50-60 min per kg - så hvordan kan det så blive en langtidsstegning på 3 timer?? Det er jo det den skal have normalt. Så lyder ayLas version mere sandsynlig, men man skal altså bruge stegetermometer under stegningen, for der er en tendens til at få stegt anden for tør eller få den ud rå ved benene. Selv er jeg håbløs til langtidsstegning, men synes til gengæld også at 3-4 timer er laaaaaaang tiiiiid. :laugh: - men det er måske også det Bibi mener.

Anmeld

23. december 2010

Opus-specialist-vb

Heidi Nielsen skrev:
Takker Bibi....glemte lige at skrive at den skal i stegepose....har det nogen betydning for stegetid og temp. ???
Glem alt om stegepose! Tag den tid det tager at rengøre bradepanden. Det er SÅ meget mere værd uden den dumme pose. Langtids er vel definerbart. 3 timer er lang til. Uanset. Og du kan ikke stege kortere til and. Bryst op først i 1½ time, bryst ned 1 time og bryst op igen ½ time. Det virker her og anden bliver altid super ;)

Anmeld

23. december 2010

Pia S-vb

Jeg vil også sige - glem stegepose. Det er en uskik. Som Helene siger, skindet bliver som gele. Jeg plejer at dryppe anden i hele stegeperioden og at smide et glas koldt vand over den i ny og næ. Det giver efter min mening det sprødeste skind. Min and er på 4 kg så jeg regner med at stege and det meste af dagen i morgen. Skøn duft i hele hytten!!!!!!!

Anmeld

23. december 2010

Opus-specialist-vb

Herligt, Pia S - velbekomme

Anmeld

23. december 2010

Heidi Nielsen-vb

Hmmm har så gjort det total modsatte af jeres råd :laugh: :laugh: Jeg har stegt den i en stegepose i 5,5 time ved 130 grader og den blev fantastisk...ja jeg har taget en lille smagsprøve.......nej skindet blev ikke sprødt men det skulle det gerne blive når jeg varmer den i morgen aften.....den får lige de sidste 5-10 min under grillen. Og det var ingen problem at få skyen fra.......

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.