Min bedste chokolade kage, har godt nok ikke chokolade i, men du kan smelte påskeægene og bruge dem som glasur.
Kagen er ikke tør, men super lækker.
200 g mel
200 g sukker
1 tsk vanillesukker
1 tsk kaffepulver (kan undlades hvis man ikke er til kaffe i kage)
1 spsk appelsinskal
3 spsk kakao
1 tsk bagepulver
150 g bløgjort smør / margarine
1 dl mælk
3 æg
Glasur
2 dl sigtet flormelis
2 spsk kakao
ca. 1/2 æggehvide (jeg bruger altid vand)
Tænd ovnen og indstil den på 175 grader. Rør kagen sammen. Hæld dejen i smurt kageform el. randform. Sæt den på nederste ribbe. Bagetid 45-50 min.
Glasur: Rør glasuren sammen. Den skal være ret tyk og smørbar. Overtræk med glasuren, når kagen er kold.
:kok:
Anmeld