Har også lige en lækker opskrift til dig - har den fra 'Mit barn skal i skole', og den er bare NAM!!
Rabarbercrumble
(1 lille bradepande - ca 8 stk. - kan fryses)
8 rabarberstilke
2 æbler
100 g frosne hindbær
150 g usaltet smør
1 tsk stødt kanel
1 spsk honning
evt. lidt stødt ingefær
100 g hvedemel
100 g hasselnødder
100 g farin eller muscovado
Tilbehør: cremefraiche 18 % eller flødeskum
Kom snittede, rensede rabarber i en pande med æbler i tern, og lad dem dampe kort. Kom så hindbær ved og 10 g af smørret. Kom kanel, honning og ingefær ved.
Bland resten af smørret med mel, hakkede nødder og farin.
Fordel frugten i en lille bradepande, og drys smuldredejen over.
Bag midt i ovnen ved 200 grader i 15 - 20 min.
Server med cremefraiche eller flødeskum.
Man kan også lave en mindre portion i portionsskåle, der så kan bages direkte fra fryseren.
Personligt synes jeg, at det blir' for sødt med flødeskum til...
Anmeld