De her går ind under kategorien cupcakes (ved egentlig ikke om muffins og cupcakes er det samme?!), men gør som du siger. Hvis du bruger alm. små forme, så sæt to i hver, så flyder de ikke ud. Man kan også købe 'rigtige' muffinsforme i papir de er mere kraftige i det.
Det er en amerikansk bog jeg har, med danske mål, så de er lige fra kilden :)
225g blødt smør
225g sukker
4 æg
225g mel
2 1/4 tsk. bagepulver
Opvarm ovnen til 180 grader.
Kom alle ingredienserne i en stor skål, husk at blande mel og bagepulver sammen inden og pisk det hele med håndmikser til det er akkurat glat, det tager lige et par minutter.
Man kan jo vælge forskelligt fyld, chokoknapper, brunfarin vendte forsigtigt i, eller nødder.
Fordel dejen med to skeer i formene, her kan man jo så selv bestemme hvor store de skal være, men jeg plejer at fylde halvt op, så kommer de lige lidt over kanten.
Bages i 15-20 min afhængig af str. men de skal være lidt svampede og lysebrune.
God fornøjelse.
Anmeld