Prøv at holde nogle dages pause, så han glemmer at I har prøvet.
Hvordan tilbereder I vællingen og mosen? Jeg tænkte, at hvis I nu lavede det med det sædvanlige modermælkserstatning, så SMAGEN i det mindste er velkendt; men det gør I måske nok allerede?! Og med hensyn til mos, så er det nok en god idé hvis han ikke er for sulten, når I prøver. Mælk glider lynhurtigt ned i mavesækken i store mængder og 'fylder' med det samme. Mos skal lige synke ned først, og giver ikke omgående den samme følelse af at få stillet sulten. Tyk vælling og grød er nok nemmere at starte med end grøntsagsmos, der godt kan føles klistret.
Det kan også være en god idé at bruge en speciel babyske af et blødt plastmateriale (-uden phtalater ;), nogle bryder sig ikke om en kold, hård metalske.
Og så hvis I selv spiser sammen med barnet,så kan det jo være, at det bliver nysgerrigt og gerne vil prøve at sutte lidt på jeres mad!?
Men det er da en svær én; man kan jo ikke forklare en baby at 'dét her klistrede stads vil gøre dig godt på længere sigt'!
Anmeld