Farseret peberfrugt med hytteost

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.183 visninger
4 svar
0 synes godt om
30. november 2009

Laurie-vb

Nu har jeg købt peberfrugt, hytteost.... og kan ikke finde opskriften igen Den så ellers lækker ud... Er der nogen herinde, der kan hjælpe? Tak :)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. december 2009

Det er stadig mig-vb

Jeg kan desværre ikke hjælpe, men jeg kan trække indlægget op igen, så flere måske ser spørgsmålet :)

Anmeld

2. december 2009

Laurie-vb

3. gang jeg prøver... fandt opskriften i papirudgave... tak for reminderen, helene'!'! Skal lige skrive den ned.

Anmeld

3. december 2009

Sofies mor-vb

http://www.arla.dk/Karolines-Kokken/Opskrifter/Fyldte-peberfrugter1/ Der var en, men ved jo ikke om det var den ? :kok:

Anmeld

4. december 2009

Laurie-vb

Du skal have mange tak!! Jeg prøver den i afte. Der er nogle lækre opskrifter på siden... Min datter var her og fik lyst til den ret... desværre skal hun spise hos en veninde. Pudsigt, at opskriften ikke dukkede op da jeg søgte... Nej, det var ikke lige den opskrift, men den ser godt ud. Jeg skriver den her: Hovedret til 4 * 80 g grov bulgur (ca. 1 dl) * 2 dl vand * ¼ tsk groft salt * Hytteostfyld * 150 g Cheasy Hytteost 1,5% * 50 g hakkede sorte oliven * 1 spsk hvedemel * 1 æg * 1 dl hakket bredbladet persille * ½ tsk groft salt * friskkværnet peber * 6 små røde og gule peberfrugter (ca. 600 g) * ½ tsk groft salt * 1 spsk rasp * Hertil * 4 stegte skinkeschnitzler (ca. 400 g) * 300 g kogt broccoli * 240 g landbrød * Bagetid: Ca. 40 min. ved 200°. Kom bulguren i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog bulguren ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren hvile, stadig under låg, i ca. 10 min. Hytteostfyld: Bland hytteosten med resten af ingredienserne og den kogte bulgur. Skær imens toppen af peberfrugterne og rens dem for frø og frøstol - lad stilken sidde på toppen. Skyl og tør peberfrugterne godt og stil dem i et lille, ovnfast fad - skær evt. en meget tynd skive af bunden, så de kan stå. Læg lågene på et stykke alufolie. Fordel hytteostfyldet i peberfrugterne og drys med rasp. Bag peberfrugter og låg på en plade midt i ovnen. Læg låg på peberfrugterne ved serveringen.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.