Du skal have mange tak!! Jeg prøver den i afte. Der er nogle lækre opskrifter på siden...
Min datter var her og fik lyst til den ret... desværre skal hun spise hos en veninde.
Pudsigt, at opskriften ikke dukkede op da jeg søgte...
Nej, det var ikke lige den opskrift, men den ser godt ud. Jeg skriver den her:
Hovedret til 4
* 80 g grov bulgur (ca. 1 dl)
* 2 dl vand
* ¼ tsk groft salt
* Hytteostfyld
* 150 g Cheasy Hytteost 1,5%
* 50 g hakkede sorte oliven
* 1 spsk hvedemel
* 1 æg
* 1 dl hakket bredbladet persille
* ½ tsk groft salt
* friskkværnet peber
* 6 små røde og gule peberfrugter (ca. 600 g)
* ½ tsk groft salt
* 1 spsk rasp
* Hertil
* 4 stegte skinkeschnitzler (ca. 400 g)
* 300 g kogt broccoli
* 240 g landbrød
* Bagetid: Ca. 40 min. ved 200°.
Kom bulguren i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog bulguren ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren hvile, stadig under låg, i ca. 10 min.
Hytteostfyld: Bland hytteosten med resten af ingredienserne og den kogte bulgur.
Skær imens toppen af peberfrugterne og rens dem for frø og frøstol - lad stilken sidde på toppen. Skyl og tør peberfrugterne godt og stil dem i et lille, ovnfast fad - skær evt. en meget tynd skive af bunden, så de kan stå. Læg lågene på et stykke alufolie. Fordel hytteostfyldet i peberfrugterne og drys med rasp. Bag peberfrugter og låg på en plade midt i ovnen. Læg låg på peberfrugterne ved serveringen.
Anmeld