? om stegt flæsk og persillesovs

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.901 visninger
2 svar
0 synes godt om
22. september 2009

Ida-vb

Hvordan laver jeg bedst flæsken i store mængder? skal lave to kilo på torsdag, og forestiller mig at jeg vil stege det umiddelbart inden gæsterne kommer, og så holde det varmt i ovnen ved cirka 100-150 grader - kan jeg det, eller bliver det blødt og træls?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. september 2009

mariamiss6-vb

når vi skal have meget flæsk, så bliver det lavet i ovnen, på en bageplade med bagepapir... Det bliver ikke helt det samme, men udemærket... og ellers, så ja, du kan godt holde det lunt i ovnen, nok bare ikke for længe, for så tror jeg du får overstegt det.... kommer selvfølgelig an på om i kan lide dem stenhårde, men jeg selv vil helst have dem 'bløde'.... jeg vil dog allerhelst have dem vendt i rasp, og så stegt på panden...

Anmeld

22. september 2009

Bellis-vb

Jeg laver altid Stegt Flæsk i ovnen :) På en rist - med bageplade nedenunder m. vand i. Så tager jeg lidt fra, henad vejen - da manden bedst kan lide dem lidt bløde og jeg vil have dem knasende. Men tror godt, at du kan holde dem varme i ovnen. Måske ved 100 grader, uden varmluft og sølvpapir over.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.