Den store eller den lille

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.574 visninger
5 svar
0 synes godt om
15. juni 2009

Opus-specialist-vb

Altså de der ferskenfrø. Er det den store med huller, man putter i jord? Eller er det at man åbner den store og tager den lille flade een ud indefra, som man så lægger i jord?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. juni 2009

Caidas-vb

Prøv begge dele, og se hvad der virker. Jeg ville tro den lille, og så husk at skære et hul i spidsen, så spiren lettere kan komme igennem. Måske kan du rapportere videre. Jeg har med held prøvet at så en avocadosten. Det tog en evighed for den, overhovedet at komme op over jorden. Men efter ½ års tid kom den da til syne.

Anmeld

16. juni 2009

Opus-specialist-vb

Ok, tak. Prøver...

Anmeld

16. juni 2009

Det er stadig mig-vb

Jeg har dyrket ananas, og fik endda også frugt på! :) Ungerne har meget med at komme alle deres frugtsten i jorden - pludselig kommer der en lang dims op af jorden, men ingen kan huske om det var advokadostenen eller en af de andre. Lige i øjebillket er det melonkerner der spire i alle potteplanterne :laugh:

Anmeld

16. juni 2009

WebDebattør jeANNE-vb

Jeg har ingen erfaringer med ferskenfrø. Men jeg har haft succes med en avokado-kerne, som mig og min søn plantede sidste på. Er den ikke blevet stor? http://www.voresborn.dk/images/fbfiles/images/avokado_plante.jpg I år har jeg plantet yderligere to avokado-kerner, eller er det frø? Nå men, de to nye avokado-træer satte jeg til spiring på terrassen, og tænk sig. Så en dag var kernerne væk! Jeg tror der har været en møgfulg, der har snuppet mine botaniske eksperimenter. WebDebattør jeANNE

Anmeld

16. juni 2009

Opus-specialist-vb

WebDebattør jeANNE skrev:
Jeg tror der har været en møgfulg, der har snuppet mine botaniske eksperimenter. WebDebattør jeANNE
Får mig til at tænke på Beverly Hills 90210, hvor Donna har en 'Damn bird'. Nå, det var bare et sidespring.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.