Webredaktøren skrev:
I øjeblikket er jeg helt vild med en salat bestående af rucolla, feta og friske rødbeder. Uhm! Og så lige lidt balsamiko-dressing...
Lyder lækkert, men hvad gør du med rødbederne? Er de rå eller koger du dem?
Prøvede en ny salat forleden fra en kogebog ("Kogebog for tøser")og den var ret lækker. Det er i bogstaveligste forstand en GRØN salat, består udelukkende af grønne grøntsager: blandede baby leaves, ærter, broccoli og grønne bønner. Dressing af olie, pesto, citron og lidt honning.
Kan også tilslutte mig vandmelon/feta salaten, dog gerne au naturel. Dvs. uden basilikum, balsamico og salt, men gerne med en god røvfuld friskkværnet peber. Ville have lavet den forleden, men den eneste vandmelon jeg kunne finde var på størrelse med en grapefrugt og kostede kr. 35,- :woohoo: Så den venter vi lige lidt med..
Anmeld