Hvalp renlighed

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.434 visninger
3 svar
0 synes godt om
12. maj 2009

Charlotte-vb

Hej, Jeg er den lykkelige ejer af en lille ny Berner Sennen hvalp på 8½ uge:) Nu vil jeg gerne spørge jer, hvordan i gjorde den den renlig om natten og hvornår jeg kan forvente at den kan holde sig mere end to timer i træk - jeg er frygtelig udkørt af alt det natteroderi;) Han sover også meget om dagen, gerne under sin favoritbusk men ellers er han nu en glad og aktiv hvalp. Hvor meget sover små hvalpe almindeligvis??? Håber på nogle gode svar:kiss: V.H. CHarlotte

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. maj 2009

Opus-specialist-vb

Hvalpe sover meget og har meget kul på, når de er vågne. Hvis du fjerner vandet kort efter aftenmåltidet og kun serverer 1 isterning 2-3x i løbet af aftenen, så får den rigeligt vand. Ud med ham kort inden I går i seng og så skulle den nok kunne lære det på relativt kort tid. Vores var renlig fra 9 uger, men vi gloede også på den kostant, så vi kunne se, når den skulle. Nej, renlig er så meget sagt, men den lærte hurtigt at gøre opmærksom på sig selv. Derudover var vi meget efter ham, når han fik sat sig, skældte ud og gik ud og roste. Så han var hurtig renlig. Adskillige udture, løser ikke problemet, for så skal du bare ud og ud og ud og... God fornøjelse.

Anmeld

12. maj 2009

uni-gruppe-vb

Ud når den har spist, ud når den har leget... Og rose, rose, rose når den gør det udendøres. Vores den yngste lærte det vel på 3-4 uger. Jeg har aldrig taget vandet fra dem, det synes jeg er synd, men jeg har heller aldrig gået med dem om natten. De kom ud som det sidste inden jeg gik i seng. I snor så jeg kunne se at de fik gjort det hele. Og så ud som det første igen om morgenen. Bevares... De kunne da tisse på køkkengulvet, men der lå så aviser så det var ikke noget problem. Som sagt mener jeg det plejer at tage 4-6 uger så er de rimelig stabile. Det kommer så også an på hvor de kommer fra. Mine har været stueopdræt hvor de har startet træningen inden jeg fik den (nr. 2 er egen avl). Jeg har så en veninde der fik en kennelhund der var vant til at man bare gjorde det hvor man synes. Og den var RIGTIG længe om at lære forskellen mellem inde og ude.

Anmeld

12. maj 2009

Det er stadig mig-vb

ALLE mine hunde har været renlige på ca 1 uge! Første dag/nat luftede jeg hunden hver anden time. Anden dag hver 3 time. Tredje dag hver 4 time. Fjerde dag hver 4 time igen. Femte dag hver 5 time Sjette dag kunne vi sove igennem og nøjes med en tur inden sengetid og en tur såsnart vi vågnede. UDEN hunden havde tisset og skidt på gulvet. Vi/jeg har aldrig haft problemer med smuttere. Men har dog haft hunde der har været mere tungnemme end andre:laugh: Jeg har iøvrigt certifikat på at jeg er MP hundetræner:)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.