Tyrkisk brød

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.607 visninger
8 svar
0 synes godt om
23. april 2009

WebDebattør jeANNE-vb

Tyrkisk brød Er der nogen af jer, der har prøvet at bage det der flade tyrkiske brød? Hvad hedder de sorte kerner, som de putter ovenpå? Er der en opskrift, eller bruger de bare en almindelig gærdej? WebDebattør jeANNE

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. april 2009

WebDebattør jeANNE-vb

Jeg har ikke lige en opskrift - tænker, om det er indisk nan, du efterspørger. Det er formentlig nigellafrø, du tænker på - også kaldet 'jomfru i det grønne', og de kan købes i indvandrerbutikker.

Anmeld

24. april 2009

WebDebattør jeANNE-vb

Nej, det er ikke det dråbeformede nan-brød, jeg mener. Men jeg prøver lige nigellafrø, og ser om det er dem. WebDebattør jeANNE

Anmeld

24. april 2009

Det er stadig mig-vb

De tyrkiske brød jeg selv køber (friskbagt) har sumak på, men de fåes med forskellige krydderier... Jeg har ikke nogen opskrift, da jeg køber dem friskbagte flere gange om ugen:P

Anmeld

24. april 2009

WebDebattør jeANNE-vb

Det kan være, det er sumak jeg leder efter? Jeg må prøve mig frem. jeANNE

Anmeld

24. april 2009

Det er stadig mig-vb

Jeg kan lige spørge min kæreste i morgen, han ved det med garanti...og har sikkert også em opskrift.

Anmeld

2. juni 2009

WebDebattør jeANNE-vb

http://www.voresborn.dk/images/fbfiles/images/br__d_m_kerner.jpg Nu har jeg fundet kernerne :) de hedder svartkummin Så jeg er strakt gået i gang med at bage et dejligt tyrkisk brød. Det kan vel ikke være så svært?;) Brødet ser rigtigt ud – men det smager slet ikke som tyrkisk brød!:( Kun svartkummin kernerne smager rigtigt – øv øv. Så er jeg alligevel ikke den store tyrkermama, der liiiige slår et lækkert brød op uden opskrift:( Er der nogen, der har en opskrift? WebDebattør jeANNE

Anmeld

2. juni 2009

ano-vb

Hejsa Jeanne. Jeg har været guide i Tyrkiet for 10 år siden, og tabte også mit hjerte til de dejlige tyrkiske brød, med krydderiet "jomfru i det grønne" som vi bagere kalder dem herhjemme. Jeg jagtede også opskriften på brødet herhjemme, og fandt også en opskriftsbog på biblioteket, hvor opskriften var i, jeg husker at jeg synes de blev gode, men man kan aldrig lave dem lige så godt, som den ægte varer, hvilket irretere mig som bager. Desværre har jeg mistet opskriften, og bogen kan jeg ikke huske hvad hedder, men prøv at gå på biblioteket og søg på tyrkiske opskrifter/bage/kogebøger. Håber det lykkedes for dig. Knus Lykke

Anmeld

2. juni 2009

mørk-vb

Uha, det ser skisme lækkert ud! Men er der ikke altid forskel på hjemmebag og "professionelt" købe-brød? Et hjemmebagt franskbrød er da også helt anderledes end et fra bageren. Ikke ringere, bare anderledes.. Jeg har et par tyrkiske kogebøger derhjemme, kan prøve at tjekke, om der også er brødopskrifter i.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.