Heidi Sørensen anbefalede denne ret som smager fantastisk og som stort set alle kan lide.
Du skal bruge:
2 løg
1 glas champignon (kan udelades)
1 pk bacon (kan fås i Bilka hvor det er stegt og skåret i små stykker)
2 pk cocktailpølser
Knorr bretagnesauce
1/2 liter mælk
1/2 liter madlavningsfløde
2 spsk. ketchup (Beauvais er den bedste til denne ret)
Lidt madkulør (dette er dog ikke nødvendigt)
Ris
Svinemørbrad
Paprika
Salt, peber
Svinemørbrad skåret i bøffer og brunet på panden med paprika, salt og peber lægges herefter i en stor gryde.
Løg, champigon og bacon svitses og lægges i gryden.
I en anden gryde laves bretagnesaucen som beskrevet på pakken og hæld derefter fløden i pisk ketchuppen i til sidst.
Saucen hældes i samme gryde som mørbradden og det hele serveres med ris og evt en god salat.
Anmeld