Har du hund?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. april 2009

Sofie82-vb

Ja vi har en gul labrador på 7 år. Hun er min evige dårlige samvitiighed for med 3 børn, et kæmpe ombygningsprojekt og et meget lille hus kan hende og jeg ikke rigtig komme overens. Hun er en rigtig dejlig hund og meget velopdragen, men nogen gange føler jeg nærmest at hun bor her på tålt ophold. Skal dog siges at det kun er mig der har det sådan. Resten af familien elsker hende højt og hun har et dejligt hundeliv, men jeg må indrømme at jeg tvivler på at vi får hund igen.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. april 2009

Charlotte-vb

Hej, Jeg har næsten hund:) for om 4½ uge skal vi hente vores lille Berner Sennen hvalp og vi glæder os bare helt vildt;) . V.H. Charlotte

Anmeld

16. april 2009

LouiZe-vb

Jep, og en stor en af slagsen. Dog ikke en GD, men en Broholmer. Han hedder Tor og bliver 1 år i næste uge :flag: I skrivende stund vejer han næsten 50 kg og måler 70 cm over skulder.

Anmeld

17. april 2009

Lars F-vb

Derfor har hunde det oftest bedst på en plads uden snor og mennesker til at trække i dem.
Sikkert. Men for mange mennesker er det utrygt at møde en hund der ikke er i snor. Så at have sin hund i snor er en god måde at vise hensyn på.

Anmeld

17. april 2009

Opus-specialist-vb

Ikke når man kan styre hunden uden. Jeg kan! De viger ikke fra min side, før jeg siger værs'go'! Og jeg går altid stille eller beder dem sætte sig, hvis der kommer mennesker. Så nej, eller jo, det gør folk utrygge, men der har vi den igen med tandlægen og de kun dårlige historier man hører ;O)

Anmeld

17. april 2009

ano-vb

Det lyder jo godt at du kan styre hundene, men jeg er enig med Lars. Der er SÅ mange hundeejere derude som lader deres kræ løbe frit og som IKKE kan styre dem. HADER når sådan en vovse kommer galoperende med tungen ud af halsen og ejeren står og råber "Den gør ikke noget, den vil bare lege"... ARG! Jeg vil ikke lege med andre folks hunde. Eller klappe dem. Eller snuses/savles til af dem. Jeg vil slet ikke have noget med dem at gøre. Tænk hvis mine unger fik lov at drøne over til folk og hoppe op og ned af dem med snot ud af næserne mens jeg stod og råbte "De gør ikke noget, de vil bare lege" :-D

Anmeld

17. april 2009

Opus-specialist-vb

http://www.voresborn.dk/images/fbfiles/images/mistick_iagree-0d076f2dc3f648fc2b6d2c4b94940937.gif Og jeg har altid gjort meget ud af, at de var lydhøre, mine hunde, så jeg kunne pege fingre af de andre møgkræ. Og ja, det er da lorteirriterende. Men det er ligeså lorteirriterende, at samle 2-4 lorte op pr gåtur, pligtskyldigt, og så ligger der 3 hundelorte rundt om haven, når man kommer hjem! Nå, det var så en sidebemærkning.

Anmeld

17. april 2009

Opus-specialist-vb

Webredaktøren skrev:
Håber det er ok.
Jojo, det er helt fint.

Anmeld

17. april 2009

Lars F-vb

Ikke når man kan styre hunden uden. Jeg kan! De viger ikke fra min side, før jeg siger værs'go'! Og jeg går altid stille eller beder dem sætte sig, hvis der kommer mennesker.
Det kan godt være at du kan styre din hund. Det ved du, men det kan en fremmed ikke se. Hvis en person der er bange for hunde møder dig og din hund, ser den person kun en løs hund, hvilket gør personen utryg. Det handler ikke om dig eller hvor meget du har styr på din hund, men om den person der er bange for hunde. Hvis du i stedet sætter en snor i din hund (og det er der ingen om helst grund til ikke at gøre) giver du personen tryghed. Og nej, det handler ikke om dårlige historier, men om at forstå at ikke alle er så glade for hunde som du er. Det handler ganske enkelt om at vise lidt hensyn.

Anmeld

17. april 2009

Lars F-vb

HADER når sådan en vovse kommer galoperende med tungen ud af halsen og ejeren står og råber "Den gør ikke noget, den vil bare lege"... ARG!
Og svaret på det er "jo, den gør noget. Den gør mit barn bange".

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.