ideer til ret m hakket oksekød

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2. marts 2015

mortilfreja

Troldemommi skriver:



Så har jeg lige serveret tacotærte for første gang, og fadet blev nærmest slikket rent 

tak for inspiration 

Monica 



Har du en opskrift du vil dele? 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. marts 2015

Flødebollen

Troldemommi skriver:



Så har jeg lige serveret tacotærte for første gang, og fadet blev nærmest slikket rent 

tak for inspiration 

Monica 



Er også meget interesseret i en opskrift

Anmeld

2. marts 2015

IT-nørd

Jeg bruger denne opskrift:

http://www.madenimitliv.dk/2013/11/laekker-og-spicy-tacotaerte.html

Anmeld

2. marts 2015

Frk.S

Ud over mange af de allerede nævnte retter laver vi af og til jægergryde. 

 

Ellers en form for farsbrød (det kan man jo variere, alt efter hvad man er til (feta, soltørrede tomater og oliven er efter min mening lækkert i.... og masser af hvidløg))

 

 

Jægergryde:


½ kg hakket oksekød
½ hvidkålshoved 
½ kg gulerødder
olie/margarine
1-2 tsk karry
2 dl tomatpure
2 dl vand
salt, peber

 

Kødet brunes i fedtstoffet, karry, salt og peber tilsættes. Hvidkålen snittes fint, og tilsættes sammen med vand og tomatpure og mørnes under låg ved svag varme.  (ca ½ time).Gulerødderne tilsættes de sidste 10-12 min af mørningstiden. Serveres som det er evt. med grovboller til, og kan fint varmes op dagen efter (smager faktisk endnu bedre dagen efter).

Anmeld

2. marts 2015

IT-nørd

Frk.S skriver:

Ud over mange af de allerede nævnte retter laver vi af og til jægergryde. 

 

Ellers en form for farsbrød (det kan man jo variere, alt efter hvad man er til (feta, soltørrede tomater og oliven er efter min mening lækkert i.... og masser af hvidløg))

 

 

Jægergryde:


½ kg hakket oksekød
½ hvidkålshoved 
½ kg gulerødder
olie/margarine
1-2 tsk karry
2 dl tomatpure
2 dl vand
salt, peber

 

Kødet brunes i fedtstoffet, karry, salt og peber tilsættes. Hvidkålen snittes fint, og tilsættes sammen med vand og tomatpure og mørnes under låg ved svag varme.  (ca ½ time).Gulerødderne tilsættes de sidste 10-12 min af mørningstiden. Serveres som det er evt. med grovboller til, og kan fint varmes op dagen efter (smager faktisk endnu bedre dagen efter).



Denne opskrift noterer jeg, tak

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.