Du kunne lave en lille islagkage. For eksempel en med skildpadeis og hindbær is.
Hvis du mangler en godopskrift, så plejer denne at være en succes hos mine gæster:
Skildpaddeis:
4 æggeblommer
100 g. sukker
½ l. piskefløde
6 toms skildpadder
Pisk æg og sukker til en luftig masse i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend de to masser sammen. Held lidt af massen i en blendter sammen med skildpadderne og blend. Vend det hele sammen og sæt i fryseren.
Hindbæris:
4 æggeblommer
100 g. sukker
½ l. piskefløde
1 pose frosne hindbær
1 vaniljestang
Kog hindbærene op og lad dem køle lidt af. Skrab vaniljekornene ud og bland med sukker. Pisk æg, sukker og vanilje til en luftig masse i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend de to masser sammen med hinbærene og sæt i fryseren.
Skal det blive til en lagkage så skal indbærisen oven på skildpaddeisen og det kræver at skildpaddeisen har været i fryseren mindst en time.
Anmeld