Eksperthjælp: Knæk-lyde fra ben

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.275 visninger
0 svar
0 synes godt om
7. januar 2015

Kari Skovmand

Hej karis

Jeg har en energi fuld datter som ruller rundt og elsker og stå på benene . Hun er begyndt for omkring en måneds tid siden at "knække, klikke" med benene dvs fra knæet til anklen ses at hendes skindeben knogle går af led altså som om hun skubber knoglen ud og ind igen hvor man kan mærke og høre klikke knække lyden hvis man sidder ved siden af hende . Vi har været til egen læge og hun har henvist os til hospitalet . Vi venter nu på et brev fra dem og jeg synes bare fra hverdag der går blir klik lydende værre og hun gøre det oftere nu . Når hun sidder, græder og er ked af det kan hun gøre det meget oftere . Jeg har prøvet og læse mig frem til hvad det kan være men intet svar lykkedes på nettet. Hun elsker og stå på sine ben men aldrig hoppet som spæd normalt elsket . Når hun ruller sig rundt på maven skubber hun nogen gange den ene ben under sig for at skubbe sig frem men det lykkedes aldrig fordi hun blir sur. Hun er hverken stiv i benene eller slap men når hun står på benene er det umuligt at bøje dem så hun ligesom kan hoppe . Jeg ved ikke om det er normalt at hun ikke tør og tage skridt kun nogen gange og det sjældent .

Jeg håber du kan hjælpe mig med min bekymring omkring Lina .

PS. Kan det skyldes at hun mangler kalk hvilket hun ikke er så glad for mælk

Mvh Linas morKaris svar

Kære Linas Mor

Tak for din henvendelse! Desværre oplever jeg ofte her i brevkassen, at jeg bliver "fanget i" at mangle at kunne se, røre og høre når jeg får forskellige forældres beskrivelser af deres børns problemstillinger :-) I jeres tilfælde er det lidt svært for mig at svare helt konkret, når jeg ikke ved hvor gammel Lina er, og ikke helt kan fornemme hvor slemt det står til, når hendes ben klikker eller går af led. Men ud fra din beskrivelse finder jeg det korrekt, at lægen har henvist jer til en børneortopædisk undersøgelse, og det er jeg tryg ved. At ventetiden kan synes lang kan jeg sagtens sætte mig ind i. Måske kan du få noget ud af at kontakte patientvejlederne i den region I tilhører (du kan bare google "patientvejleder region xxx) og høre, om de evt kan hjælpe jer til en tid hurtigst muligt.
At det skyldes mangel på kalk er jeg næsten sikker på, det IKKE gør, men tag dit spørgsmål med til specialisten på sygehuset.
Ved godt, det ikke var megen hjælp, men håber alligevel, I kan bruge det til noget!

Bedste hilsner
Kari

Kari tilbyder grundig undersøgelse, kiropraktisk behandling og vejledning af ovennævnte problemer. Hun har klinik i Kolding, men har et godt kendskab til andre børnekiropraktorer rundt om i landet, og kan derfor henvise til en kiropraktor tæt på dig.

Se Karis hjemmeside: FlicFlac.dk

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.