Vin i maden?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.250 visninger
3 svar
2 synes godt om
3. januar 2015

namaha

Hej Alle

Jeg er gravid og snart i uge 6 eller som man enligt kalder uge 7 

Vi skal have gæster og jeg vil rigtig gerne marinere kødet i vin og krydderier, derefter kl det jo steget/bages eller hvad man siger

 

Men mit spørgsmål er om jeg overhovedet må spise kødet efter når det har lagt i vin marinade i 24 timer eller mere?? 

 

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. januar 2015

Nystart

ja spis du det bare.. alkoholen fordamper.. især vin.. der er procenterne ikke høje.... 

 

 

Anmeld

3. januar 2015

SDD

Profilbillede for SDD
Mor til to piger, fra ‘14 og ‘20

Ja self må du da det der er intet så godt som rødvinsmarinerede madvarer. Og rødvin i sovsen. Mmmmmh

når du steger kødet bliver alkoholen brændt af. Det samme hvis du kommer det i sovsen så sørg for at det bare koger i noget tid(og nej ikke flere timer bare det bliver kogt godt igennem)

velbekomme

Anmeld

3. januar 2015

Chevro

namaha skriver:

Hej Alle

Jeg er gravid og snart i uge 6 eller som man enligt kalder uge 7 

Vi skal have gæster og jeg vil rigtig gerne marinere kødet i vin og krydderier, derefter kl det jo steget/bages eller hvad man siger

 

Men mit spørgsmål er om jeg overhovedet må spise kødet efter når det har lagt i vin marinade i 24 timer eller mere?? 

 

 



Det sker der ikke meget ved 

så spis du bare løs! 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.