Kransekage konfekt opskrift?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.034 visninger
11 svar
8 synes godt om
26. december 2014

Aisha

Profilbillede for Aisha
Mors Superman

Hej Piger ( og enkelte mænd )

Sidste år lavede jeg kransekage konfekt og den var bitter !

(ved ikke hvorfor)

Har i en god opskrift på kransekage konfekt der ikke smager bittert ?

Mvh Mig

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. december 2014

Bshizzle

Bitter? 

Her plejer det at være manden der står for kransekagen. 

Men mener da at han putter flourmelis i marcipanen?  (Dette gjorde han med Julekonfekten ihvertfald) 

Anmeld

26. december 2014

Aisha

Profilbillede for Aisha
Mors Superman
Bshizzle skriver:

Bitter? 

Her plejer det at være manden der står for kransekagen. 

Men mener da at han putter flourmelis i marcipanen?  (Dette gjorde han med Julekonfekten ihvertfald) 



Aha ! Det var en god ide  Bliver nød til at lave prøve stykker inden jeg kaster mig ud  det igen.

Anmeld

26. december 2014

Bshizzle





Aha ! Det var en god ide  Bliver nød til at lave prøve stykker inden jeg kaster mig ud  det igen.



... Mener faktisk han brugte halv/halv sukker og flourmelis.. 

Og så mener nogle at man skal bage dem og fryse dem ned. 

Så får de bedre smag og mere fugtige (ikke tørre som mange kransekage er). 

 

Nu er jeg lækkersulten 

Anmeld

26. december 2014

EnGodMor

500 gram ren rå marcipan 

200 gram sukker 

100 gram pasteuriserede æggehvider (2bæger)

 

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

26. december 2014

Bshizzle

EnGodMor skriver:

500 gram ren rå marcipan 

200 gram sukker 

100 gram pasteuriserede æggehvider (2bæger)

 



Ren nysgerrighed... Fryser du dem ned og tager op dagen før?! 

Anmeld

26. december 2014

EnGodMor

Bshizzle skriver:



Ren nysgerrighed... Fryser du dem ned og tager op dagen før?! 



Jeps, jeg syntes de smager bedst når de lige har Været i fryseren en dag eller længere tid

Jeg tager dem bare op på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen, og ligger dem i køleskabet

Anmeld

26. december 2014

EnGodMor

EnGodMor skriver:



Jeps, jeg syntes de smager bedst når de lige har Været i fryseren en dag eller længere tid

Jeg tager dem bare op på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen, og ligger dem i køleskabet



Jeg er gammel bager så alt med bagning herhjemme foregår på præcist samme måde, som der blev gjort i bageriet

Anmeld

26. december 2014

Aisha

Profilbillede for Aisha
Mors Superman
EnGodMor skriver:

500 gram ren rå marcipan 

200 gram sukker 

100 gram pasteuriserede æggehvider (2bæger)

 



Prøver og lave den imorgen efter din opskrift. Og lader den hvile i fryseren til søndag. Håber den bliver god.

Anmeld

26. december 2014

EnGodMor





Prøver og lave den imorgen efter din opskrift. Og lader den hvile i fryseren til søndag. Håber den bliver god.



Du skal piske æggehvider og sukker stive.

Derefter kommer du marcipanen i lidt efter lidt, og bare " pisker" det hele godt og grundigt sammen,  med en spartel, til alle klumper er opløst.

Og så er det bare at sprøjte dem ud på bagepapir, bage dem 5 10 minutter til de er lette gyldne.

Lad dem køle helt af, pakke dem 15 20 stykker i en frysepose og binde, og så ud i fryseren

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.