Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20
Måske der er andre der har lyst til også at dele ud af deres erfaringer?
Brug en wok med låg til at stege pandekagerne så bliver de luftige 
I opskriften til pandekager tilføj 1 tsk olie så kan du spare stegemargerinen til panden/wokken 
Hvis du gerne vil lave boller der kan fryses og stadig være luftige så mindsk tiden med ca. 5 minutter i ovnen og tag dem ud i 10 min. derefter mens de stadig er lune pak dem i frostposer og ind i fryseren.
Hvis du vil lave boller med rugmel fremfor hvedemel så husk at rugmel har næsten dobbelt vægt i forhold til hvedemel så 100g hvedemel bliver til 50g rugmel.
Noget af det vigtigste for at få gode boller er æltningen, hvis du synes dejen er klistret så prøve at ælte den 5-10 minutter mere fremfor at proppe den med mel.
Når du mikser ingredienser så mix de våde ting først som æg, mælk, vand, olie etc og derefter drys lidt ad gangen i af de andre ingredienser så mindsker du risikoen for klumper.
Tag fiskepinde og bag dem i ovnen fremfor at stege dem på panden. Alt efter om man er mest til dampet fisk eller ej så enten pak dem i stanoil (der kan tåle ovn
) og put dem i ovnen på 180 C (varmluftsovn) i ca. 10 minutter, eller læg dem på bagepapir på 150 C i 12 minutter.
Håber andre også vil komme med deres bedste råd vedrørende madlavning 
Alle mine er lektier lært ved at lave fejl og prøve igen og igen og igen 
Anmeld