Det afhænger jo af, hvad du har tid til, så tidsplanen kan sagtens rykkes både den ene og den anden vej.
Dag 1 - bage bunde (hvis du gør det selv) og lave fyld. Sætte det i køleskabet.
Dag 2 - lægge kagen sammen og lade den trække til dagen efter.
Dag 3 - smøre kagen med smørcreme. Lade den køle mindst en time. Rette smørcremen til. Køle. Lav mmf og pynt kagen.
1 og 2 kan gøres samme dag evt. formiddag og aften. Det hele kan også presses til at laves samme dag (hvis du er tilhænger af stress), men kagen bliver bedst, hvis den for lov at trække godt. Du kan også vente med at spise kagen til dag 4, hvis du pynter den om aftenen.
Hm, jeg mener, nogen har brug sort levnedsmiddelfarve eller bolchefarve. Har de måske det i Matas? Du kan også bruge kakaopulver, men så bliver den jo brun

- Line
Anmeld