7 minut frosting opskrift???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.312 visninger
6 svar
1 synes godt om
14. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
Do all things with LOVE

nogle der kan hjælpe med den??

kan kun finde den på engelsk med engelske cups og sådan... og det kan jeg ikke lige finde ud af?? nogle af jer der liger inde med en dansk opskrift?? 

 Mor til muslingen født 2012

 Mor til Lille My født 2014

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
Do all things with LOVE

slet ingen?? 

 Mor til muslingen født 2012

 Mor til Lille My født 2014

Anmeld

14. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
Do all things with LOVE
Kindfed skriver:

http://www.food.com/recipe/no-cook-7-minute-frosti ng-107841?mode=metric&scaleto=1.0&st=null



tak... må se om jeg kan finde ud af den... 

ved du hvad de to ting er??

 Mor til muslingen født 2012

 Mor til Lille My født 2014

Anmeld

14. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
Do all things with LOVE

har selv lige fundet denne, på svensk/norsk

280 g sukker (250 g + 30 g)
4 ss vann
2 ss corn syrup (evt. 1,5 ss glukose)
5 eggehviter

 

ss er spiseske?? 

 Mor til muslingen født 2012

 Mor til Lille My født 2014

Anmeld

14. august 2014

Kindfed





tak... må se om jeg kan finde ud af den... 

ved du hvad de to ting er??



Ja. Unbeaten egg whites er bare æggehvider, der ikke er piskede. Cream of tartar hedder vinsten på dansk, men det er ikke rigtig noget, der bruges i Danmark. Det har forskellige funktioner i forskellige opskrifter, bl. a. som hævemiddel, men i fx frosting og marengs er det for at forhindre, at æggehviderne udskiller vand og for at sukkeret ikke krystalliserer. Du kan bruge en tilsvarende mængde eddike i stedet, det gør lidt af det samme (man kan ikke smage det)

Anmeld

15. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
Do all things with LOVE
Kindfed skriver:



Ja. Unbeaten egg whites er bare æggehvider, der ikke er piskede. Cream of tartar hedder vinsten på dansk, men det er ikke rigtig noget, der bruges i Danmark. Det har forskellige funktioner i forskellige opskrifter, bl. a. som hævemiddel, men i fx frosting og marengs er det for at forhindre, at æggehviderne udskiller vand og for at sukkeret ikke krystalliserer. Du kan bruge en tilsvarende mængde eddike i stedet, det gør lidt af det samme (man kan ikke smage det)



mange tak  

 Mor til muslingen født 2012

 Mor til Lille My født 2014

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.