7 minut frosting opskrift???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

960 visninger
6 svar
1 synes godt om
14. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
??

nogle der kan hjælpe med den??

kan kun finde den på engelsk med engelske cups og sådan... og det kan jeg ikke lige finde ud af?? nogle af jer der liger inde med en dansk opskrift?? 

                   elsker min lille familie   

 

   

   

Anmeld

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

14. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
??

slet ingen?? 

                   elsker min lille familie   

 

   

   

Anmeld

14. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
??
Kindfed skriver:

http://www.food.com/recipe/no-cook-7-minute-frosti ng-107841?mode=metric&scaleto=1.0&st=null



tak... må se om jeg kan finde ud af den... 

ved du hvad de to ting er??

                   elsker min lille familie   

 

   

   

Anmeld

14. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
??

har selv lige fundet denne, på svensk/norsk

280 g sukker (250 g + 30 g)
4 ss vann
2 ss corn syrup (evt. 1,5 ss glukose)
5 eggehviter

 

ss er spiseske?? 

                   elsker min lille familie   

 

   

   

Anmeld

14. august 2014

Kindfed





tak... må se om jeg kan finde ud af den... 

ved du hvad de to ting er??



Ja. Unbeaten egg whites er bare æggehvider, der ikke er piskede. Cream of tartar hedder vinsten på dansk, men det er ikke rigtig noget, der bruges i Danmark. Det har forskellige funktioner i forskellige opskrifter, bl. a. som hævemiddel, men i fx frosting og marengs er det for at forhindre, at æggehviderne udskiller vand og for at sukkeret ikke krystalliserer. Du kan bruge en tilsvarende mængde eddike i stedet, det gør lidt af det samme (man kan ikke smage det)

Anmeld

15. august 2014

Kay

Profilbillede for Kay
??
Kindfed skriver:



Ja. Unbeaten egg whites er bare æggehvider, der ikke er piskede. Cream of tartar hedder vinsten på dansk, men det er ikke rigtig noget, der bruges i Danmark. Det har forskellige funktioner i forskellige opskrifter, bl. a. som hævemiddel, men i fx frosting og marengs er det for at forhindre, at æggehviderne udskiller vand og for at sukkeret ikke krystalliserer. Du kan bruge en tilsvarende mængde eddike i stedet, det gør lidt af det samme (man kan ikke smage det)



mange tak  

                   elsker min lille familie   

 

   

   

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+