Kan jeg halvere gæret i denne opskrift, så

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

781 visninger
6 svar
2 synes godt om
26. juni 2014

Leneur

jeg kan lægge dejen i morgen aften, komme den på køl og først bage det lørdag morgen?
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. juni 2014

Michael healer

Leneur skriver:

jeg kan lægge dejen i morgen aften, komme den på køl og først bage det lørdag morgen?



Kone laver tit dej aften i forvejen som bages om morgnen dagen efter, og bruger 1/4 pakke gær til dette.

 

Anmeld

26. juni 2014

VIPpigen

Hvis du vil komme den på køl skal du bruge koldt vand...

Har hørt at man ikke kan lave en koldhævet dej på varme ingredienser.... Har dog ikke selv prøvet det, så aner ikke om det passer 

Anmeld

26. juni 2014

FruK

Ja, koldt vand. Og så bruger jeg normalt en fjerdedel gær, hvis jeg koldhæver.

Anmeld

26. juni 2014

Leneur

Michael healer skriver:



Kone laver tit dej aften i forvejen som bages om morgnen dagen efter, og bruger 1/4 pakke gær til dette.

 



Tak for svar, så putter jeg bare stadig de 8 gram i...

Anmeld

26. juni 2014

Leneur

VIPpigen skriver:

Hvis du vil komme den på køl skal du bruge koldt vand...

Har hørt at man ikke kan lave en koldhævet dej på varme ingredienser.... Har dog ikke selv prøvet det, så aner ikke om det passer 



Det må jeg huske i morgen...

Anmeld

26. juni 2014

Leneur

FruK skriver:

Ja, koldt vand. Og så bruger jeg normalt en fjerdedel gær, hvis jeg koldhæver.



Det vil jeg gøre i morgen...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.