Hvor lang tid skal en hel kylling have i ovnen?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

32.091 visninger
11 svar
3 synes godt om
2. juni 2014

Omsorgsgiver

Profilbillede for Omsorgsgiver
Den stolte mor til 2

Har en kylling på 1600 gram men hvor mange grader skal den have i ovnen og i hvor lang tid?  På posen hvor den er i står der 1 time men det vil jeg mene er for lidt?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. juni 2014

mit1barn

En time, på 200 grader, ved varmluft:-)

Anmeld

2. juni 2014

Marts<3

60 min pr. Kilo... Så jeg vil sige 1 1/2 time på 180grader...

Vi skal have en hel kylling i dag på 1400kg. Den gir jeg 1t 20min også engang grill for at gøre dem sprød...

Syntes det er vigtigt, at kylling er 100% gennemstegt...

Anmeld

2. juni 2014

Omsorgsgiver

Profilbillede for Omsorgsgiver
Den stolte mor til 2
Marts<3 skriver:

60 min pr. Kilo... Så jeg vil sige 1 1/2 time på 180grader...

Vi skal have en hel kylling i dag på 1400kg. Den gir jeg 1t 20min også engang grill for at gøre dem sprød...

Syntes det er vigtigt, at kylling er 100% gennemstegt...



Ok. Den får 1,5 time  Tak for det!

Anmeld

2. juni 2014

RGN

Profilbillede for RGN

Jeg giver dem altid 2,5 time i stegesoen. 

Anmeld

2. juni 2014

ano14316

Omsorgsgiver skriver:

Har en kylling på 1600 gram men hvor mange grader skal den have i ovnen og i hvor lang tid?  På posen hvor den er i står der 1 time men det vil jeg mene er for lidt?



Jeg ville give den en time og 15 min og lade den hvile i 20 ca. Ved ca. 200?

Anmeld

2. juni 2014

Omsorgsgiver

Profilbillede for Omsorgsgiver
Den stolte mor til 2

Hmm... Jeg gav den en time på 180 grader ved varmlufft men nu er den ret sort i det  Der er marinade på og det er den der er blevet sort. Hvad har jeg gjort forkert?

Anmeld

2. juni 2014

Mor11

Profilbillede for Mor11

Ville aldrig bruge varmluft til kylling! Det udtørrer den da helt. Og varmen er også hårdere synes jeg. Måske det er derfor den er blevet sort? 

Rettelse: er der sukker i marinaden? Det kan jo godt brænde på.

Anmeld

2. juni 2014

Mom2

Omsorgsgiver skriver:

Hmm... Jeg gav den en time på 180 grader ved varmlufft men nu er den ret sort i det  Der er marinade på og det er den der er blevet sort. Hvad har jeg gjort forkert?



180 grader varmluft så længe er = garanti for brændt kylling, specielt med marinade på. Er den marineret er det bedre, at give den 2 timer ved svagere varme

 

Anmeld

2. juni 2014

StineW79

Profilbillede for StineW79

Tror det må komme meget an på ens oven, udfra de svar du har fået...

Her gir jeg altid en hel kylling på 1600 g, 1 1/2 time på varmluft. Men jeg plejer så også altid lige at hælde lidt væde over den dem jævne mellemrum.

Har aldrig fået brandt eller tør kylling. Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.