Nu er det nok lidt sent at svare, men... Du kan sagtens bage din kage nogle dage før, den skal bruges. Bare opbevar den i tætsluttende pose i køleskabet, så bliver den ikke ringere
Når du laver fyld, så er det tit enten bær, der er kogt op for at fjerne bakterier eller fløde - chokolade, der er smeltet sammen - altså varme cremer. Uanset om det er den ene eller den anden, så skal de stå på køl meget gerne fra dag til dag, da de er nemmest at piske op, når de er helt kolde = nærmest umuligt, hvis det ikke er helt afkølet.
Det vil sige, at din tidsramme er helt ok, som du har beskrevet den.
Du kan sagtens bage en firkantet og skære den rund, nu har du de runde bunde at skære efter
Jeg lægger gerne kagen sammen dagen inden, den skal spises, for så sætter den sig godt på køl. Du kan også sagtens pynte den dagen før, men også vente til selve dagen, hvis du har tid...


Håber du får lavet en fin og lækker kage
Anmeld