Mums!
Vil du ikke dele opskriften på de lækre cupcakes?
Jo da ...
125 g blødt usaltet smør 175 g sukker 2 tsk vaniljeessens eller korn fra 1 vaniljestang 3 æg (stuetemperatur) 225 g mel 1½ tsk bagepulver knivspids salt 0,8 dl fløde (stuetemperatur)
Bland mel, bagepulver og salt i en skål og sæt til side. Rør smør og sukker luftigt sammen. Hvis man bruger vaniljekorn skal de i blandingen her. Tilsæt 1 æg ad gangen. Rør imellem og husk at skrab siderne. Tilsæt melblandingen sammen med fløden og vaniljeessens, hvis dette bruges. Rør til det lige er blandet, men ikke mere end det. Kom dejen i formene og bag i 30-35 min. ved 170˚C.
Frosting:
170 gram blødgjort smør
1½ dl. flormelis
1 tsk vanillesukker
2 dl. jordbær
1. Start med at purere stuetempererede jordbærene med en blender.
2. Skær den blødgjorte smør i små stykker og rør den meget grundigt til den er let og luftig. Tilsæt flormelis og rør videre ved medium hastighed.1. Start med at purere stuetempererede jordbærene med en blender.
3. Tilføj til sidst vaniljesukker og jordbærpuré og mix ved lav hastighed til blandingen er fin og glat. Jordbær frosting kan anvendes med det samme eller tildækkes og opbevares i køleskabet til senere brug.
Anmeld