Pigent skriver:
Jeg skal lave en brystkage og har tænkt mig det bare skal være en god svampet chokolade kage med chokolade stykker i som skal overtrækkes med marcipan og ovenpå marcipanen bliver pyntet med fondant.
Kender i en god opskrift på en chokolade kage?
Og skal jeg smøre kagen op når det er marcipan? Hvis ja har i så nogle alternativ til smørcreme? Det skal helst være noget lyst så ikke noget med chokolade.
Kan man bruge det her
http://www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/alt-til -bagning/bageingredienser/kagefyld-og-topping/kage mousse-med-jordbaersmag.html
http://www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/alt-til -bagning/bageingredienser/kagefyld-og-topping/cupc ake-topping.html
og smager det godt?
Den her, den vinder hver gang og er vildt nem at lave
YNDLINGSCHOKOLADEKAGE
Tørre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...
500 g mel
450 g sukker
100 g kakao
2 tsk natron
2 tsk vanille
180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)
2 dl flydende margerine
5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)
2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)
2 æg
Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.
Den her lave jeg bryst kage ud af ;-) Det er Dots opskrift
Anmeld