Udslåede æg og holdbarhed

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

10.744 visninger
2 svar
0 synes godt om
5. marts 2014

Victoria2013

Jeg har en rest æg i køleskabet fra i søndags da jeg bagte (brugte det til at pensle med)...kan det mon godt bruges i dag? Hvis det ikke var slået ud, havde det jo godt kunnet holde sig ved jeg

Kan jeg bruge det til madlavning i dag?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. marts 2014

Chris86

Victoria2013 skriver:

Jeg har en rest æg i køleskabet fra i søndags da jeg bagte (brugte det til at pensle med)...kan det mon godt bruges i dag? Hvis det ikke var slået ud, havde det jo godt kunnet holde sig ved jeg

Kan jeg bruge det til madlavning i dag?



Tænker umiddelbart at der er bakterier i, nu når du har brugt det til at pensle med? Men ved ik...

Anmeld

5. marts 2014

Kløver

Jeg gemmer aldrig æg jeg har brugt til bla at pensle med. Der kan være bakterier osv tilbage i resten

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.