Den er et hit
hver gang vi servere den for gæster, eller vi bare skal hygge lidt!

Tænd ovnen på 180 grader.
Ingredienser:
500g kyllingebryst
lasagneplader (ca 9-12 stk)
1 pk spinat (ca 450g)
1 ds flåede tomater
1 løg
1/4 piskefløde
3 tsk mexicansk krydderi santa maria
(man kan dog også bruge almindelig mexicansk taco krydderi, og jeg vil anbefale man putter lidt ekstra i, da spinaten suger meget af smagen)
3 tsk karry
3 spsk ketchup
salt/peber/oregano
200g mild revet ost
(Eventuelt lidt mælk, hvis man synes saucen er for tyk)
Fremgangsmåde: 1. Tø spinaten op, hak den groft/fint alt efter behag, og hak løget fint.
2. Steg kyllingen i lidt olie, tilsæt karry og krydderier.
3. Hæld tomat i gryden, sammen med fløde, (mælk) og ketchup, og derefter spinat og løg og lad det koge i ca 15 min.
4. Læg lagvis sauce, ost og plader i et smurt fad, og stil det og ovnen på 180 grader i ca 30 min.
Velbekomme!
Anmeld