Da jeg lavede chokobunde til Kitty-kagen snød jeg... Ta da da.. En AMO-blanding! Ud i en stor bradepande, delt i to med sytrå - vupti: to styks lækre chokobunde.
Hvis du laver skål-kagen, så husk at fore den med husholdningsfuílm, så kan nemt slipper. Du skal slutte af med en bund - ikke med noget klister.. Den skal jo stå på bunden.
Nå kagen har "sat" sig i skålen kan du vende den ud. Smør den op med smørcreme eller lignende - du skal bare smøre den godt ind, det er for at undgå at mmf'en bliver ujævn. Gør dig umagen - det ses TYDELIGT hvis der er rod i overfladen.
Når den er smurt op skal den køle i min. 1 time - så smørcremen bliver helt kold, derfter kan du glatte smørcremens overflade - se forskellen på mine billeder. På det sidste billede er smørcremen glattet.
God fornøjelse!
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld