Nu får jeg lige brug for hjælp. Skal lave kager til en stor fødselsdag, men bliver forvirret over alle de forskellige ting der findes, så kan nogle hjælpe mig mon?
Hvad er / hvad bruges det til :
Fondant
Marcipan
Icing
Frostning
Smørårene
Sugarpaste
Jeg er anonym fordi jeg skal lave kage til min venindes fødselsdag engang, og hun ved det ikke
Fondant, marcipan, sugarpaste er alle tre ting du kan overtrække kagen med, og forme figurer, eller trykke pynt ud af. spørgsmålet må så blive hvilket produkt du foretrækker i forhold til smag og hvordan det er at arbejde med.
De andre ting er opsmøring som skal på kagen i et fint glat lag før du overtrækker med en af de andre ovenskrevne ting.
Det der "gør" en opsmøring er en eller anden "cremes" evne til at "stivne" eller i hvert tilfælde ikke være fugtig som foreksempel flødeskum eller lagkagecreme er det.
Hvis det hedder noget med creme er der meget små chancer for at det kan bruges til at smøre op med, men altså kun kan bruges som inde i kagen. MEDMINDRE at det er SMØRcreme
Anmeld