Nybagt brød - Hjælp søges!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

393 visninger
2 svar
0 synes godt om
8. november 2013

crocket

Jeg har lige bagt et lækkert grahamsbrød til mine bedsteforældre der er på vej over til en kop té.

Jeg har lige skåret en skive for at tjekke det, og det er sådan heeelt klæbrigt i midten.

Jeg synes det minder lidt om, når jeg laver speltboller - de er altid klæbrige i starten, men så bliver de fint tørre efter et par timer.


Så er det fordi det bare lige skal sætte sig, eller skal jeg tjumse det en tur i ovnen igen?

(Det har stået de 70 minutter, der stod i opskriften.)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

8. november 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79

Jeg ville nok gi det 5-10 min mere! Vh stine

Anmeld

8. november 2013

CroQuis

Jeg synes ofte, når jeg bager franskbrød/rugbrød, at det er klæg inde i midten, hvis vi skærer det mens det stadig er varmt.

Hvis dit blev skåret mens det var varmt, ville jeg lade det køle af.. Hvis det blev skåret mens det var koldt, ville jeg give det lidt mere tid i ovnen.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.