Hm. Med alt det børnene går til og andet så er vores uger egentlig blevet sat i lidt faste rammer: mandag er det suppedag (det kan være grøntsags, hønsekød, linse, kartoffel alt mellem himmel og jorde men vi har vores favoritter - ungernes er hønsekødssuppe med melboller men det kræver jeg får sat den tids nok i gang eller koger den dagen før), en kold mad dag med rugbrød og andet godt, en dag med fisk (det er oftest laks eller rødspættefileter). Så har min datter en maddag og hun valgt ting som muslinger, frikadeller og røstI, boller i karry mm.
vores madplan i denne uge er:
I dag: pasta med kødsauce, arabiske frikadeller med selleri fritter til mor
mandag: 2 slags suppe: linse og tomat
tirsdag: frikadeller med kartofler, selleri og blomkåls ris
onsdag: kold mad
torsdag: boller i karry og kylling filet til mor
fredag: risengrød til børnene og rester til mor
lørdag: fisk afhænger af hvad vi kan få frisk
søndag: kylling med ris og karry og en masse grønt
til morgenmad spiser jeg enten A38 med havreklid eller havregrød
til frokost er det ofte rester eller også et æg, varmrøget laks og skyr.
Anmeld