Æggeblommer i mousse?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

861 visninger
3 svar
0 synes godt om
11. august 2013

Mother-love

Hej kage damer.
Jeg har egentlig altid undret mig over hvorfor der er æggeblommer i mousse.
Gør det noget specielt for moussen?
Jeg tænker jo når man kommer husblads i er det jo den der gør den stiv. Og kan ikke se hvorfor æg skulle give en god smag?

Bare lige et undrende spørgsmål

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

11. august 2013

Mother-love

11. august 2013

aarhusmor

Jeg kan forestille mig at det er fordi man gerne vil have en "flødeagtig" konsistens at man anvender dem.

Anmeld

11. august 2013

Bettina90

Hvilken slags mousse snakker du om? Når jeg laver choko mousse bruger jeg i hvert fald ikke husblas :-)

Men tænker at blommerne er både for smag og konsistens :-)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.