Frk-S skriver:
Ja, hvordan forgår jeres forberedelse af madplan? - skriver i madplan for en uge, måned eller andet?
Hvor tit handler i ind?
Hvor får i ideer til madplanen uden det er det samme?
vi er lidt atypiske i madplans lavning

jeg køber stort ind af kød, pasta, ris, sauce, grøntsager på frost, pålæg og øvrige basisvarer når de er på tilbud

fylder fryseren, og så laver vi status 1 gang om måneden hvor vi laver lister over hvad vi har.. De lister bruger jeg så til at planlægge dagene ud fra og på selve madplanen er der en kasse til at skrive hvad der mangler til den ret vi skal have

så handler jeg alt vi mangler som kan holde sig eller komme på frost 1 gang og handler så yderligere ca 1-2 gange om ugen for at købe mælk, frisk grønt, rugbrød osv

hvis du har problemer med at i altid får det samme så skriv retterne ned Når i har fået noget godt, så er det nemmere at have et overblik end bare at skulle trække ideerne ud af hovedet på stående fod
Anmeld