spørgsmål omkring banankage

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

507 visninger
5 svar
0 synes godt om
13. juni 2013

Enirt

Jeg har tænkt mig at lave denne banankage, men vil gerne have chokolade i, hvor meget skal jeg putte i og er der noget der skal ændres hvis jeg putter det i?

Opskrift på banankage med citron

14 portioner
2 æg
2½ dl rørsukker
3 modne bananer
Knap ½ dl rapsolie
4 dl hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 tsk. vaniljesukker
1 dl minimælk
Revet usprøjtet skal af 2 citroner

Til formen:

1 tsk. rapsolie
1 spsk. rasp

Pynt:

Evt. lidt jordbær og flormelis


Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps og rør de mosede bananer og olien i.

Tilsæt de tørre ingredienser og rør det hele sammen med mælk og citronskal.

Smør en springform med olie og drys den med rasp, inden dejen hældes i.

Bag kagen ved 175° i 35-40 min.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

13. juni 2013

Dot D

Jeg kommer bare chokoladen oveni opskriften, og så meget som jeg nu har lyst til

Anmeld

13. juni 2013

Team Putte

Enirt skriver:

Jeg har tænkt mig at lave denne banankage, men vil gerne have chokolade i, hvor meget skal jeg putte i og er der noget der skal ændres hvis jeg putter det i?

Opskrift på banankage med citron

14 portioner
2 æg
2½ dl rørsukker
3 modne bananer
Knap ½ dl rapsolie
4 dl hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 tsk. vaniljesukker
1 dl minimælk
Revet usprøjtet skal af 2 citroner

Til formen:

1 tsk. rapsolie
1 spsk. rasp

Pynt:

Evt. lidt jordbær og flormelis


Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps og rør de mosede bananer og olien i.

Tilsæt de tørre ingredienser og rør det hele sammen med mælk og citronskal.

Smør en springform med olie og drys den med rasp, inden dejen hældes i.

Bag kagen ved 175° i 35-40 min.



køb en plade med 200 gram.. Hak halvdelen og rør i dejen.. Synes du der skal mere i så hakker du resten, skal der ik mere i spiser du resten på sofaen tilsætter jeg hakket chokolade plejer jeg ik at ændre opskriften

Anmeld

13. juni 2013

Juliekp

Enirt skriver:

Jeg har tænkt mig at lave denne banankage, men vil gerne have chokolade i, hvor meget skal jeg putte i og er der noget der skal ændres hvis jeg putter det i?

Opskrift på banankage med citron

14 portioner
2 æg
2½ dl rørsukker
3 modne bananer
Knap ½ dl rapsolie
4 dl hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 tsk. vaniljesukker
1 dl minimælk
Revet usprøjtet skal af 2 citroner

Til formen:

1 tsk. rapsolie
1 spsk. rasp

Pynt:

Evt. lidt jordbær og flormelis


Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps og rør de mosede bananer og olien i.

Tilsæt de tørre ingredienser og rør det hele sammen med mælk og citronskal.

Smør en springform med olie og drys den med rasp, inden dejen hældes i.

Bag kagen ved 175° i 35-40 min.



Jeg ville bruge 100g mørk chokolade. 

Det kan tit godt blive alt for klavmen med meget chokolade og synes 100g er lige tilpas. Bruger jeg selv når jeg bager banankage

Anmeld

13. juni 2013

Enirt

Mange tak for svar alle sammen, tror jeg prøver med 100 gram pr portion. Skal nemlig 3 dobble opskriften for jeg skal bage til ret mange mennesker.

Anmeld

13. juni 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79

Jeg plejer at bruge 200 g mørk chokolade. Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.