Tilbehør til kyllingefrikadeller?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

10. juni 2013

Louise H.

jydeinden skriver:



præcist og er man helt doven kan man også sagtens bare smide klumpen i et fad som den er og direkte i ovnen (altså den færdigkrydret) så får man bare et firkantet man selv skal skære ud når den er færdig

 



jep, vupti vupti og så er der farsbrød

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. juni 2013

Louise H.

MariaKyedDK skriver:



hihi det var mig som har spist det idag  

idag fik vi bare kartofler, gullerødder og sovs til, men jeg plejer faktisk at lave kyllingefrikkedeller med pastasalat, tomatsalsa, flütes, og majskobler til .... 

og det er meget forskelligt hvad jeg kommer i Farsen, men kommer gerne fårårsløg, reven gullerødder og ærter i  

idag lavede jeg dem bare med Løg, mel - altså som almindelige frikkedeller  



hihi, det var det da også


Har helt sikkert fået en masse inspiration nu Tomatsalsa, hvad består det af?

Anmeld

10. juni 2013

MariaKyedDK

Louise :-) skriver:



hihi, det var det da også


Har helt sikkert fået en masse inspiration nu Tomatsalsa, hvad består det af?



ja tomatsalsa, ( det kalder jeg det, for aner ikke hvad det ellers er ) 

men det er bare en masse cherrytomater i en skål, med alm. løg eller rødløg ( skåret i meget små stykker ) i en skål med Olie, og så skal det helst stå i køleskabet et døgn før det skal spises... 

det smager så godt altså : cherrytomater, løg og Olie  

tro mig det smager fantastisk

Anmeld

10. juni 2013

Louise H.

MariaKyedDK skriver:



ja tomatsalsa, ( det kalder jeg det, for aner ikke hvad det ellers er ) 

men det er bare en masse cherrytomater i en skål, med alm. løg eller rødløg ( skåret i meget små stykker ) i en skål med Olie, og så skal det helst stå i køleskabet et døgn før det skal spises... 

det smager så godt altså : cherrytomater, løg og Olie  

tro mig det smager fantastisk



Det skal jeg da prøve!

Anmeld

10. juni 2013

MariaKyedDK

Louise :-) skriver:



Det skal jeg da prøve!



Det synes jeg er super at du vil prøve det er også rigtig godt til fisk , det smager himmelsk  

Anmeld

10. juni 2013

FruK

Jeg laver dem lidt forskelligt, alt efter hvad vi har. Men gerne med revet løg, fintrevet hvidløg, fintrevet frisk ingefær, salt og peber, lidt mælk og grahamsmel eller havregryn.

Tilbehøret varierer... Sidst fik vi frisk fuldkornspasta og et fad med porrer, tomater og timian i ovnen. 

Dellerne laver jeg i øvrigt også i ovnen, på bagepapir uden fedststof.

Anmeld

10. juni 2013

Louise H.

MariaKyedDK skriver:



Det synes jeg er super at du vil prøve det er også rigtig godt til fisk , det smager himmelsk  



Det lyder til at være noget, der er godt til det meste

Anmeld

10. juni 2013

Louise H.

FruK skriver:

Jeg laver dem lidt forskelligt, alt efter hvad vi har. Men gerne med revet løg, fintrevet hvidløg, fintrevet frisk ingefær, salt og peber, lidt mælk og grahamsmel eller havregryn.

Tilbehøret varierer... Sidst fik vi frisk fuldkornspasta og et fad med porrer, tomater og timian i ovnen. 

Dellerne laver jeg i øvrigt også i ovnen, på bagepapir uden fedststof.



Jeg laver dem også i ovnen, for at spare på fedtet

Anmeld

10. juni 2013

MariaKyedDK

Louise :-) skriver:



Det lyder til at være noget, der er godt til det meste



ja det er det faktisk også herhjemme spiser vi det til enormt meget  

Anmeld

10. juni 2013

jydeinden

Louise :-) skriver:



jep, vupti vupti og så er der farsbrød



hehe netop

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.