Hej,
Har aldrig lavet kager med fondant, sugarpaste og den slags. Jeg vil gerne lave en rigtig fin kage til min søns 2 års fødselsdag.
Min ide: Chokolade brødkage bund og 2 lag lagkagebunde. Fyld med hindbær- og chokolade-mouse. Foreslå gerne en 3. ting, der passer til de øvrige indgredienser.
Beklædes med blå/grøn fondangt og dekoreres som en gave. Jeg har tænkt mig at lave en øve kage. Den rigtige kage skal laves i sommerhus dagen inden festen. Jeg har hørt, at sådanne kager godt kan tage et par dage at lave. Jeg kan jo bage bundene dagen inden.
Hvor er det bedst at købe materialer mht. pris og kvalitet?
Kan man putte friske bær i kagen dagen inden, unden det bliver smattet?
Er der spørgsmål, jeg ikke har stillet, som jeg skal vide, som fondangtkage jomfru?
Mvh.
Mette
Anmeld