Fondant

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.601 visninger
8 svar
3 synes godt om
27. maj 2013

Mother-love

Godaften kagedamer.

Isabella har fødselsdag på torsdag hvor hendes farmor,farfar og mormor kommer til aftensmad. Så ville jeg lave en lille lagkage til dessert.
Det skal være med fondant. Men så er mit spørgsmål så om hvis jeg laber kagen om formiddagen/middag om jeg skal komme den i køleskabet eller om fondanten bliver klam af det?

Samtidig vi have gæster lørdag til fødselsdag samt lørdagen efter hvor jeg begge dage også vil lave lagkager med fondant. Dem vil jeg nok lave om morgen/ formiddagen hvor gæsterne kommer kl 14. Hvordan skal de opbevares i køleskabet eller bare ved stuetemperatur?

Jeg tænker jo en kølig kage smager bedst men er bange for fondanten bliver fuldstændig smattet?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. maj 2013

De3Guldklumper

michelledam skriver:

Godaften kagedamer.

Isabella har fødselsdag på torsdag hvor hendes farmor,farfar og mormor kommer til aftensmad. Så ville jeg lave en lille lagkage til dessert.
Det skal være med fondant. Men så er mit spørgsmål så om hvis jeg laber kagen om formiddagen/middag om jeg skal komme den i køleskabet eller om fondanten bliver klam af det?

Samtidig vi have gæster lørdag til fødselsdag samt lørdagen efter hvor jeg begge dage også vil lave lagkager med fondant. Dem vil jeg nok lave om morgen/ formiddagen hvor gæsterne kommer kl 14. Hvordan skal de opbevares i køleskabet eller bare ved stuetemperatur?

Jeg tænker jo en kølig kage smager bedst men er bange for fondanten bliver fuldstændig smattet?



Du må endelig huske at stille den i køleskabet ellers smelter fondanten.

Anmeld

27. maj 2013

Dot D

Endelig i køleskab med dem... Fondanten smelter i varmen, hvis du er usikker på det med køl, så kan jeg fortælle, at jeg nok har lavet de første 300 + kager, og de har ALLE været på køl...

Så det kan du roligt gøre Du kan sætte den i en pose(stor) og lægge noget køkkenrulle ved siden af kagen, det vil suge eventuel fugt, men beroliger dig lige igen, der burde ikke komme fugt

Anmeld

27. maj 2013

Mother-love

Dot D skriver:

Endelig i køleskab med dem... Fondanten smelter i varmen, hvis du er usikker på det med køl, så kan jeg fortælle, at jeg nok har lavet de første 300 + kager, og de har ALLE været på køl...

Så det kan du roligt gøre Du kan sætte den i en pose(stor) og lægge noget køkkenrulle ved siden af kagen, det vil suge eventuel fugt, men beroliger dig lige igen, der burde ikke komme fugt



Tak for dit svar. Det var godt at høre. For var virkelig i tvivl om hvad jeg skulle gøre for det ville være super træls hvis kagen smattede sammen ??

Anmeld

27. maj 2013

Mother-love

Pylle3 skriver:



Du må endelig huske at stille den i køleskabet ellers smelter fondanten.



Tak for dit svar

Anmeld

29. maj 2013

Mother-love

Dot D skriver:

Endelig i køleskab med dem... Fondanten smelter i varmen, hvis du er usikker på det med køl, så kan jeg fortælle, at jeg nok har lavet de første 300 + kager, og de har ALLE været på køl...

Så det kan du roligt gøre Du kan sætte den i en pose(stor) og lægge noget køkkenrulle ved siden af kagen, det vil suge eventuel fugt, men beroliger dig lige igen, der burde ikke komme fugt



Hej igen. Ville lige hører omhvor lang tid det tager fra man putter kagen på køl til den har sat sig inden man kommer fondant på?
Regner med der skal jord og chokolade mousse i samt friske jordbær.

Anmeld

29. maj 2013

Dot D

michelledam skriver:



Hej igen. Ville lige hører omhvor lang tid det tager fra man putter kagen på køl til den har sat sig inden man kommer fondant på?
Regner med der skal jord og chokolade mousse i samt friske jordbær.



Håber du mener jordBÆR, thi hi 

Jeg overtrækker med det samme, altså jeg smører kagen op så  på køl, så smører jeg op igen til jævn og fin overflade, også kommer jeg fondanten på. Så den trækker som sådan ikke hos mig

Anmeld

29. maj 2013

Mother-love

Dot D skriver:



Håber du mener jordBÆR, thi hi 

Jeg overtrækker med det samme, altså jeg smører kagen op så  på køl, så smører jeg op igen til jævn og fin overflade, også kommer jeg fondanten på. Så den trækker som sådan ikke hos mig



Haha ja det var jordbær. Det er fantastisk når iPaden selv retter

Tak for det ja spørger meget i know. Men ved absolut ingenting om kager hehe

Anmeld

29. maj 2013

Dot D

michelledam skriver:



Haha ja det var jordbær. Det er fantastisk når iPaden selv retter

Tak for det ja spørger meget i know. Men ved absolut ingenting om kager hehe



Man lærer jo kun ved at spørge eller prøve, så spørg bare...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.