Havde slet ikke set dit indlæg. Jeg har smurt en kage op med den creme og det fungere fint. Det eneste er, at den har tendens til at blive meget lind, så evt giv den lidt mere flormelis end beregnet.
Den her er rigtig lækker - fløden gør altså liiiige det sidste
Cream Cheese Frosting:
230 gram flødeost, rumtempereret
1/2 tsk. vanillesukker, eller kornene fra en halv stang vanille
60 gram florsukker
160 ml kold fløde
Brug maskine med ”K”-spaden og pisk osten blød og luftig, tilsæt vanille (eller lakridspulver) sigt flormelisen i og rør godt sammen.
Skift til piskeris og hæld den tempererede fløde i og pisk til det er en smuk, tyk og dejlig luftig creme...
Også et billede af en kage smurt med det (ikke lige den opskrift, men ostecreme) Og det er med vilje, at den ikke er dækket helt
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld