Kage med is som fyld - hjælp?!?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

583 visninger
1 svar
0 synes godt om
15. maj 2013

TTM

Hejsa alle i SKØNNE kage-bager-kvinder

Jeg har et spørgsmål...

Jeg skal hjælpe min nabo med en kage, som skal have hjemmelavet daim-is som fyld. Dvs, jeg bager bundende og hun laver isen.

Men hvordan gør jeg så lige med fondant??

Det skal i en form, og jeg regner med jeg laver kagen, køler den af i køleskab natten over og vi samler så kagen når hun har lavet isen...

Men hvordan gør jeg med når jeg skal smøre op med PSC og beklæde den med fondant???

Kan jeg - af flere omgange - hive kage ud og skynde mig med første opsmøring, ind på køl en times tid, og ud til næste opsmøring (hvis det er nødvendigt) og så ellers have alt pynt klar så det bare er til at "smide" på??

Det virker nogenlunde logisk, men jeg er helt på bar bund... Så håber der er nogle herinde som har prøvet det før

Godaften til jer alle!!

Hilsen TTM

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

16. maj 2013

Dot D

Jeg har prøvet at lave "hjertekagen" med is som fyld, men dér er isen jo lukket inde i kagen. Men jeg gjorde lidt som du beskriver, isen i - så på køl, PSC på - så på køl og igen til den er glat, tilsidst fondant på også på køl igen 

Med køl mener jeg selvfølgelig i fryseren i dette tilfælde

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.