Hindbærmousse/jordbærmousse
200 g frosne hindbær/jordbær
2,5 dl fløde.
½ tsk vaniljesukker
Varm bær og vaniljesukker op i en gryde (der skal ikke vand ved, der kommer masser af væde fra de frosne bær.) varm op til bærerne er "mast helt ud". (Inden du koger dem, lægger du 3 blade husblas i blød. Og pisker fløden stiv.) tag gryden af varmen og vrid husblassen, og kom det over i gryden med bærerne. Rør det ud. Tag 1/3 del af flødeskummen over i gryden og rør det rundt. (Det er for at køle bærmassen lidt af!) Derefter hælder du hele bærmassen over i gryden med den resterende flødeskum, røre rundt igen. Ikke læg noget hen over skålen, bare kom den i køleskabet i minimum 3 timer. Tag den ud, og pisk den op med elpisker, hvis den er for stiv, så kom et LILLE skævt fløde i og pisk igen, til den har en passende konsistent.
Anmeld