Hvad ville I synes om denne buffet til barnedåb? :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7.936 visninger
21 svar
5 synes godt om
16. april 2013

lycly

Vi skal holde barnedåb i september og lokalet vi lejer er MØG dyrt, så maden spares der på og vi laver den selv Så det bliver noget buffet med en masse lækre pastasalater, råkost og kartoffelsalater

Har bl.a. fundet disse opskrifter:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=2642

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=22112

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=10192

http://www.kartoffelopskrifter.dk/kold-kartoffelsalat-med-creme-fraiche

Derudover ville jeg lave 2-3 forskellige slags råkost med bl.a gulerødder, rødkål og hvidkål osv. og så ville jeg bage nogle lækre brød. Og ville nok også lave en kartoffelsalat som ikke er blandet op med en dressing.

Synes dog også der skal være en form for kød og fisk (fisken skal være der da der kommer vegetarer) men HVAD FOR NOGET KØD/FISK?! Gerne noget der kan tilberedes dagen før og varmes op på dagen. 

HJÆLP HJÆLP HJÆLP!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

16. april 2013

B&J

nu ved jeg ikke hvor mange i bliver men pas på med alle de salater, for lyder af meget 3 forskellige 2 pastasalater en kartoffelsalat også den øverste salat det er 4 det er mere ind rigeligt

det er min mening,

fisk er jo godt når der kommer folk der kun spiser det.

ellers er kylling altid super lækkert

evt. indbagt mørbrad eller fyldt mørbrad

også et eller andet med fisk

Anmeld

16. april 2013

Chevro

LuLy skriver:

Vi skal holde barnedåb i september og lokalet vi lejer er MØG dyrt, så maden spares der på og vi laver den selv Så det bliver noget buffet med en masse lækre pastasalater, råkost og kartoffelsalater

Har bl.a. fundet disse opskrifter:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=2642

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=22112

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=10192

http://www.kartoffelopskrifter.dk/kold-kartoffelsalat-med-creme-fraiche

Derudover ville jeg lave 2-3 forskellige slags råkost med bl.a gulerødder, rødkål og hvidkål osv. og så ville jeg bage nogle lækre brød. Og ville nok også lave en kartoffelsalat som ikke er blandet op med en dressing.

Synes dog også der skal være en form for kød og fisk (fisken skal være der da der kommer vegetarer) men HVAD FOR NOGET KØD/FISK?! Gerne noget der kan tilberedes dagen før og varmes op på dagen. 

HJÆLP HJÆLP HJÆLP!



Lyder lækkert med en hel masse forskellige retter (: Har ikke vildt meget forstand på mad, men god til at spise det :b

Hvad er dyrt for lokaler? Siden i er nødt til at skære på maden? (: Det lyder som om det er overdrevet dyrt.

:-)

Anmeld

16. april 2013

lycly

Chevro skriver:



Lyder lækkert med en hel masse forskellige retter (: Har ikke vildt meget forstand på mad, men god til at spise det :b

Hvad er dyrt for lokaler? Siden i er nødt til at skære på maden? (: Det lyder som om det er overdrevet dyrt.

:-)



Det er fordi vi er nødt til at leje lokalet i 2 dage, så vi har en chance for at pynte op osv. Så det koster 8000 for os at leje lørdag/søndag og 3000 i depositum. Av av, synes det er dyrt

Anmeld

16. april 2013

lycly

B&J skriver:

nu ved jeg ikke hvor mange i bliver men pas på med alle de salater, for lyder af meget 3 forskellige 2 pastasalater en kartoffelsalat også den øverste salat det er 4 det er mere ind rigeligt

det er min mening,

fisk er jo godt når der kommer folk der kun spiser det.

ellers er kylling altid super lækkert

evt. indbagt mørbrad eller fyldt mørbrad

også et eller andet med fisk



Ja, det er også lidt mit problem, det er det der med at lave en tilpas mængde mad Vi bliver minimum 30 mennesker, gæstelisten er ikke helt på plads endnu. Vil bare gerne give folk lidt at vælge imellem, men måske man skulle begrænse det lidt

Mørbrad lyder lækkert, kan man tilberede det dagen før og så varme op?

Anmeld

16. april 2013

Menne

Små græske kødboller og varmrøget laks.. Hvis I vælger et reelt stykke kød som fx mørbrad, kalkunbryst eller div. stege, villlejeg tilberede det på dagen...  Lækkert tilbehør du har fundet ( men forbered dig på rester i mange dage )

 

Anmeld

16. april 2013

lycly

Menne skriver:

Små græske kødboller og varmrøget laks.. Hvis I vælger et reelt stykke kød som fx mørbrad, kalkunbryst eller div. stege, villlejeg tilberede det på dagen...  Lækkert tilbehør du har fundet ( men forbered dig på rester i mange dage )

 



Ja, det ender sgu nok med en masse rester, synes det er SÅ svært med hvor meget man skal lave - vil så nødig at der er for lidt!

Men græske kødboller og laksen lyder faktisk rigtig lækkert! Har du en opskrift på kødbollerne??

Anmeld

16. april 2013

Menne

LuLy skriver:



Ja, det ender sgu nok med en masse rester, synes det er SÅ svært med hvor meget man skal lave - vil så nødig at der er for lidt!

Men græske kødboller og laksen lyder faktisk rigtig lækkert! Har du en opskrift på kødbollerne??



Ja, jeg har et par forskellige.. Jeg kan sende dig en mail imorgen 

Anmeld

16. april 2013

B&J

LuLy skriver:



Ja, det er også lidt mit problem, det er det der med at lave en tilpas mængde mad Vi bliver minimum 30 mennesker, gæstelisten er ikke helt på plads endnu. Vil bare gerne give folk lidt at vælge imellem, men måske man skulle begrænse det lidt

Mørbrad lyder lækkert, kan man tilberede det dagen før og så varme op?



hvis i tager mørbrad op og i laver dem inden i skal spise evt. få din mor til at hjælpe i køkkenet. så tager det jo max 15 minutter at splitte dem af og putte noget godt fyld i fyldet kan i jo lave i forvejen og ha skåret tingene ud eller være klar med det...

pas det ind inden i skal i kirke eller lige efter

Anmeld

16. april 2013

Legehuset-Hertug-Abel.dk

LuLy skriver:

Vi skal holde barnedåb i september og lokalet vi lejer er MØG dyrt, så maden spares der på og vi laver den selv Så det bliver noget buffet med en masse lækre pastasalater, råkost og kartoffelsalater

Har bl.a. fundet disse opskrifter:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=2642

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=22112

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=10192

http://www.kartoffelopskrifter.dk/kold-kartoffelsalat-med-creme-fraiche

Derudover ville jeg lave 2-3 forskellige slags råkost med bl.a gulerødder, rødkål og hvidkål osv. og så ville jeg bage nogle lækre brød. Og ville nok også lave en kartoffelsalat som ikke er blandet op med en dressing.

Synes dog også der skal være en form for kød og fisk (fisken skal være der da der kommer vegetarer) men HVAD FOR NOGET KØD/FISK?! Gerne noget der kan tilberedes dagen før og varmes op på dagen. 

HJÆLP HJÆLP HJÆLP!



Torsk i fad, kan laves dagen i forvejen:

torsk

revne gullerødder

reven selleri

kokosmælk eller evt. fløde

tomatpasta i dåse

grøntsagsterninger

 

Jeg laver det på øjemål...

Jeg bruger det samme mængde selleri som gullerødder og torsk. Kokkosmælk skal dække det hele og tomatpasta er til at give lidt syrlig smag. 200 grader ovn, tid afhænger af mængden, måske 50 min.

Det smager fantastisk!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.