Marcipan bånd

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.810 visninger
8 svar
4 synes godt om
9. april 2013

CaWi

Til min søns fødselsdag vil jeg lave en brunsvigerkagemand, med et bånd over maven af marcipan, hvorpå jeg vil lave en tekst med chokolade.
Jeg har ikke prøvet at lave et sådan marcipanbånd før.
Så ville lige høre om det er nok at mætte marcipanen med flourmelis, sådan at det ikke klistre og er nemt at rulle ud?
Eller er der andre gode fif i vil dele?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. april 2013

CaWi

Ingen?

Anmeld

10. april 2013

La´chrissen

CAWI skriver:

Til min søns fødselsdag vil jeg lave en brunsvigerkagemand, med et bånd over maven af marcipan, hvorpå jeg vil lave en tekst med chokolade.
Jeg har ikke prøvet at lave et sådan marcipanbånd før.
Så ville lige høre om det er nok at mætte marcipanen med flourmelis, sådan at det ikke klistre og er nemt at rulle ud?
Eller er der andre gode fif i vil dele?



Jeg synes det bliver lidt tørt kun med flormelis, så man kan bruge noget glukose sirup eller æggehvide.

Jeg har ikke lige en opskrift. Men man kan finde en masse på nettet.

Anmeld

10. april 2013

CaWi

La´chrissen skriver:



Jeg synes det bliver lidt tørt kun med flormelis, så man kan bruge noget glukose sirup eller æggehvide.

Jeg har ikke lige en opskrift. Men man kan finde en masse på nettet.



Mange tak

Anmeld

10. april 2013

EnGodMor

CAWI skriver:

Til min søns fødselsdag vil jeg lave en brunsvigerkagemand, med et bånd over maven af marcipan, hvorpå jeg vil lave en tekst med chokolade.
Jeg har ikke prøvet at lave et sådan marcipanbånd før.
Så ville lige høre om det er nok at mætte marcipanen med flourmelis, sådan at det ikke klistre og er nemt at rulle ud?
Eller er der andre gode fif i vil dele?



200 gram ren rå marcipan

100 gram flormelis

Cirka 25 gram glukose sirup

 

Er det for klistret, så skal du bare bruge lidt mere flormelis,

 

Anmeld

10. april 2013

CaWi

engodmor skriver:



200 gram ren rå marcipan

100 gram flormelis

Cirka 25 gram glukose sirup

 

Er det for klistret, så skal du bare bruge lidt mere flormelis,

 



Årh du er bare en skat

Anmeld

10. april 2013

EnGodMor

CAWI skriver:



Årh du er bare en skat



Du kan komme en smule frugtfarve i.

 

Anmeld

11. april 2013

RilahFalco

Ellers har jeg også en opskrift her:

 

http://phoenixdelights.dk/pg/catalogues/entry/opskrifter/overtr-k-opsm-ring/overtr-ksmarcipan/index.php

 

Den slår ikke fejl. Det er den vi bruger på konditor uddannelsen

 

Og så kan du bruge en pizzaskærer til at skære båndene ud - med mindre du har en marcipan kniv, så bruger du bare den

 

Bare vær opmærksom på, at marcipan er naturligt let gullig i farven. Så hvis du putter blå i, så får du altså en mere grønlig/turkis farve. Ellers skal du farve den hvid med titanium dioxid først.

Anmeld

11. april 2013

CaWi

RilahFalco skriver:

Ellers har jeg også en opskrift her:

 

http://phoenixdelights.dk/pg/catalogues/entry/opskrifter/overtr-k-opsm-ring/overtr-ksmarcipan/index.php

 

Den slår ikke fejl. Det er den vi bruger på konditor uddannelsen

 

Og så kan du bruge en pizzaskærer til at skære båndene ud - med mindre du har en marcipan kniv, så bruger du bare den

 

Bare vær opmærksom på, at marcipan er naturligt let gullig i farven. Så hvis du putter blå i, så får du altså en mere grønlig/turkis farve. Ellers skal du farve den hvid med titanium dioxid først.



Super
Mange tak for råd

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.