-Sigrid- skriver:
Kender du tilfældigvis en tilsvarede ostecreme til gulerodsmuffins? 
Jeg har brugt denne her et par gange - dog ikke til gulerodsmuffins, da jeg ikke har bagt disse, men jeg ved, at den går dertil
Cremecheesefrosting/topping
200 g natural flødeost - IKKE light
140 g flormelis
1/2 citron-saften
1/2 citron-skallen
Ellers har jeg denne - den er rigtig lækker - den har jeg brugt både til fyld/opsmøring/topping - den er sååååååååå lækker og blød-fluffy-mums. Bare husk at fløden skal være helt kold....
Cream Cheese Frosting:
230 gram flødeost, rumtempereret
1/2 tsk. vanillesukker, eller kornene fra en halv stang vanille
60 gram florsukker
160 ml kold fløde
Brug maskine med ”K”-spaden og pisk osten blød og luftig, tilsæt vanille (eller lakridspulver) sigt flormelisen i og rør godt sammen.
Skift til piskeris og hæld den tempererede fløde i og pisk til det er en smuk, tyk og dejlig luftig creme...
Anmeld