Påskekagen 2013

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.294 visninger
19 svar
5 synes godt om
28. marts 2013

Lilje82

Består af:

1 nødde chokolade bund

2 alm. chokolade bunde

bailymousse og appelsinmousse 

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)


Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. marts 2013

Nettemor

Super fin!

Anmeld

28. marts 2013

Selma Larsen

Så flot

Anmeld

28. marts 2013

Lilje82

Nettemor skriver:

Super fin!



Tak :-)

Anmeld

28. marts 2013

Lilje82

Selma Larsen skriver:

Så flot



Tak :-)

Anmeld

28. marts 2013

Muffin_girl

Nej hvor er den fin!

Anmeld

28. marts 2013

Lilje82

AalborgPigen skriver:

Nej hvor er den fin!



Tak :-)

Anmeld

28. marts 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79

Hvor er den flot! Hvordan lavede du balimousen? Vh stine

Anmeld

28. marts 2013

FruJacobsen

Ih, hvor er den flot! Hvordan har du lavet de fine blomster?

Anmeld

28. marts 2013

Lilje82

StineW79 skriver:

Hvor er den flot! Hvordan lavede du balimousen? Vh stine



Tak :-) 

 

jeg brugte denne.

Bailey´s mousse :  

4 blade husblas
50 g hvid chokolade
1 dl Baileys
4 pasteurierede æggeblommer
2 spsk sukker
3 dl piskefløde
100 g mørk chokolade

Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter. Smelt husblassen i mikroovnen eller over vandbad i det vand, der følger med. 

Hak den hvide chokolade fint og smelt den i mikroovn eller over vandbad. 

Rør Baileys i den smeltede husblas og den det hele i den hvide chokolade. 

Pisk æggeblommerne cremede med sukker. Rør chokoladeblandingen og æggeblandingen sammen. 

Pisk fløden til skum og vend det i. Hak den mørke chokolade og vend også det i. 

Sæt moussen på køl og vend af og til i den for at chokoladen ikke falder til bunds. Når moussen er tyknet kan den lægges i kagen.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.