Tak, ja synes nemlig også det lyder lækkert, og håber jeg da at det bliver 
Fandt faktisk en opskrift i et kagehæfte jeg har fået af en herinde fra, en gang.
Har ikke selv prøvet den af endnu, men tror den er lækker 
Bailey´s mousse :
4 blade husblas
50 g hvid chokolade
1 dl Baileys
4 pasteurierede æggeblommer
2 spsk sukker
3 dl piskefløde
100 g mørk chokolade
Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter. Smelt husblassen i mikroovnen eller over vandbad i det vand, der følger med.
Hak den hvide chokolade fint og smelt den i mikroovn eller over vandbad.
Rør Baileys i den smeltede husblas og den det hele i den hvide chokolade.
Pisk æggeblommerne cremede med sukker. Rør chokoladeblandingen og æggeblandingen sammen.
Pisk fløden til skum og vend det i. Hak den mørke chokolade og vend også det i.
Sæt moussen på køl og vend af og til i den for at chokoladen ikke falder til bunds. Når moussen er tyknet kan den lægges i kagen.
Anmeld