Topping til cupcakes

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

475 visninger
5 svar
2 synes godt om
16. marts 2013

o1Mutte

Hvad er godt til chokolade muffens?
Smid gerne en opskrift

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

16. marts 2013

Victoria2013

Det kommer jo helt an på hvad du har lyst til  alle de hér er geniale til chokoladecupcakes...

Chokolade frosting

100 g blødt smør (ikke margarine)
0,4 dl letmælk
50 g smeltet mørk chokolade 
Flormelis til mættet

Smelt chokoladen til frostingen og lad den køle af, den skal være stuetemperatur inden den røres med de øvrige ingredienser. Pisk flormelis og smør og tilsæt mælken. Pisk den smeltede chokolade i – jo længere frostingen piskes, dets lettere bliver den.

Cream cheese frosting (som jo fx. skal på Red Velvet cupcakes, som også er chokoladecupcakes)

75 g smør
200 g flødeost, ikke light
Vanille (gerne fra vanillestang)
Flormelis til mættet

Pisk flødeost og smør sammen. Tilsæt flormelis lidt efter lidt og efter smag. Tilsæt til sidst vanille og pisk godt sammen.

Hvid chokoladefrosting (er jeg blevet vild med på det sidste)

60 g smør
120 g flødeost
50 g chokolade
1 tsk vanille
flormelis

Smelt chokoladen og lad den køle lidt af. Pisk smør med flødeost, tilsæt vanille og flormelis og tilsidst chokoladen. Tilsæt mere flormelis hvis nødvendigt.

Anmeld

16. marts 2013

Billemyre

Hvis ikke det skal være frosting, så synes jeg en (evt. helt almindelig) glasur med hakkede nødder på toppen er lækkert

Jeg synes tit, det der gigantiske lag af frosting bliver lidt for meget...

Anmeld

16. marts 2013

o1Mutte

Kia2013 skriver:

Det kommer jo helt an på hvad du har lyst til  alle de hér er geniale til chokoladecupcakes...

Chokolade frosting

100 g blødt smør (ikke margarine)
0,4 dl letmælk
50 g smeltet mørk chokolade 
Flormelis til mættet

Smelt chokoladen til frostingen og lad den køle af, den skal være stuetemperatur inden den røres med de øvrige ingredienser. Pisk flormelis og smør og tilsæt mælken. Pisk den smeltede chokolade i – jo længere frostingen piskes, dets lettere bliver den.

Cream cheese frosting (som jo fx. skal på Red Velvet cupcakes, som også er chokoladecupcakes)

75 g smør
200 g flødeost, ikke light
Vanille (gerne fra vanillestang)
Flormelis til mættet

Pisk flødeost og smør sammen. Tilsæt flormelis lidt efter lidt og efter smag. Tilsæt til sidst vanille og pisk godt sammen.

Hvid chokoladefrosting (er jeg blevet vild med på det sidste)

60 g smør
120 g flødeost
50 g chokolade
1 tsk vanille
flormelis

Smelt chokoladen og lad den køle lidt af. Pisk smør med flødeost, tilsæt vanille og flormelis og tilsidst chokoladen. Tilsæt mere flormelis hvis nødvendigt.



Tak

Anmeld

16. marts 2013

Victoria2013

Billemyre skriver:

Hvis ikke det skal være frosting, så synes jeg en (evt. helt almindelig) glasur med hakkede nødder på toppen er lækkert

Jeg synes tit, det der gigantiske lag af frosting bliver lidt for meget...



Jeg syntes nærmest ikke der kan være nok af det  og så længe man laver det med noget ægte smag og det ikke bare består af smør og flormelis, så er det altså ret godt... syntes jeg

Anmeld

16. marts 2013

o1Mutte

Kia2013 skriver:



Jeg syntes nærmest ikke der kan være nok af det  og så længe man laver det med noget ægte smag og det ikke bare består af smør og flormelis, så er det altså ret godt... syntes jeg



Lavede den med chokolade og den blev bare

Så takker for opskriften!!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.