Det kommer jo helt an på hvad du har lyst til
alle de hér er geniale til chokoladecupcakes...
Chokolade frosting
100 g blødt smør (ikke margarine)
0,4 dl letmælk
50 g smeltet mørk chokolade
Flormelis til mættet
Smelt chokoladen til frostingen og lad den køle af, den skal være stuetemperatur inden den røres med de øvrige ingredienser. Pisk flormelis og smør og tilsæt mælken. Pisk den smeltede chokolade i – jo længere frostingen piskes, dets lettere bliver den.
Cream cheese frosting (som jo fx. skal på Red Velvet cupcakes, som også er chokoladecupcakes)
75 g smør
200 g flødeost, ikke light
Vanille (gerne fra vanillestang)
Flormelis til mættet
Pisk flødeost og smør sammen. Tilsæt flormelis lidt efter lidt og efter smag. Tilsæt til sidst vanille og pisk godt sammen.
Hvid chokoladefrosting (er jeg blevet vild med på det sidste)
60 g smør
120 g flødeost
50 g chokolade
1 tsk vanille
flormelis
Smelt chokoladen og lad den køle lidt af. Pisk smør med flødeost, tilsæt vanille og flormelis og tilsidst chokoladen. Tilsæt mere flormelis hvis nødvendigt.

Anmeld