Cuvette steg... Hjælp...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.375 visninger
3 svar
0 synes godt om
23. juni 2009

Mira0911

Jeg skal lave en cuvette steg idag... Hvad kan jeg krydre den med?
Jeg er ikke lige den der tit laver steg... Det sker yderst sjældent... Så tænkte at i måske havde nogen idéer til hvad jeg kan gøre...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. juni 2009

Jordbærpigen

Jeg plejer bare at ridse den, krydre den med rigeligt salt, smække den i en stegepose og så give den 20 min. ved 200 grader og efterfølgende ca. 1 time ved 175 grader. Herefter lader jeg den hvile i staniol, håndklæde osv. indtil vi skal spise

Anmeld

23. juni 2009

Mira0911

Tak for rådet.. Men jeg synes godt nok der meget fedt på den vi har... Og er ikke lige den type som har lyst til alt det fedt... Min kæreste kan spise det, hvis det er rigtig sprødt...

Anmeld

23. juni 2009

Cris

Jeg ved det ikke, men jeg kan huske (nu spiser jeg ikke kød, jeg har været vegetar i de sidste 12 år, så man glemmer mange ting hehe) nogle opskrifter fra Spanien som kan være lidt innovativ til dig og måske dine gæster. Min mormor og mor, som kommer fra central Spanien har aldid brug paprika pulver (de blander søde paprika pulver med en lille smule stærk pulver), hvidløg, oregano, lidt salt og lidt oliven olie til at binde det sammen. Det hele kommer der i en morter eller du blander det på et eller andet måde. De smørre kødet (lige meget hvilke slags) med det og smider det i en tuperware boks eller i en dybfrostpose. De gjorde det om morgenen og kødet skulle bruges om aftenen eller næste dag. Og så kom det på grilpanden eller der, hvor du laver panden. Det er bare en hit hver gang!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.