Marcipan i stedet for fordant

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

851 visninger
3 svar
0 synes godt om
1. marts 2013

GitteC78

Jeg skal lave en kage i weekenden.

Og overvejer at dække kagen til med marcipan i stedet for fordant. Men hvor meget marcipan skal jeg bruge? hvordan ruller man det ud uden at det hænger fast?

Hvis jeg vælger at bruge fordant hvor meget skal jeg bruge til en springform på 24 cm?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. marts 2013

GitteC78

Ingen der kan hjælpe

Anmeld

1. marts 2013

Team Putte

GitteC78 skriver:

Jeg skal lave en kage i weekenden.

Og overvejer at dække kagen til med marcipan i stedet for fordant. Men hvor meget marcipan skal jeg bruge? hvordan ruller man det ud uden at det hænger fast?

Hvis jeg vælger at bruge fordant hvor meget skal jeg bruge til en springform på 24 cm?



jeg bruger en halv pakke fondant til sådan en størrelse.. den i papæske fra kop og kande kan ik svare på det med marcipanen

Anmeld

1. marts 2013

Amanda Stage

Jeg plejer at bruge sådan en hel lille pakke marcipan og så skærer jeg bare det overskydende væk. 

Når den skal være meget tynd, så skal man rulle den mellem to stykker bagepapir og gerne med mel oven på marcipanen (man kan ikke smage det!) 

Fondant har jeg ingen erfaring med endnu, desværre. 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.